1/7 anonim válasza:
Ha 2000 karhajlítást csinálok 1kg-al, lehet tőle nagy bicepszem?
2/7 anonim válasza:
alapkondid lesz csak. mi a gyárban 10 tonnát emelünk egy műszakban átlag. van amikor kicsivel alatta, van amikor felette. de az tuti, hogy nekem nem okoz gondot egy 10 emeletes lépcsőházba felmenni, vagy egy kis hegyi séta.
4/7 Cortez70 válasza:
Egy bizonyos szintig lehet, de nem leszel izomállat.
5/7 anonim válasza:
Igen, amíg meg nem szokod a terhelést. Feltéve, hogy megterhelő súlyról van szó.
Ha a munkahelyi terheléshez hozzáedződtél, meg fog állni a fejlődés. Mondjuk 8 óra alatt 2-3 tonnát megmozgatni az kb. tescos árurakodó szintnek hangzik. Tehát ha mondjuk kutyakonzervet raksz ki a sorokra, attól nem igazán fogsz. :)
6/7 anonim válasza:
Az utolsó jól írja. amióta én is hozzászoktam, nem okoz gondot az emelgetés, de nem is fejlődök tovább. Kialakult egy alapizomzat ehhez a terheléshez, és annyi. Az igazi meló nálunk a műszakonkénti 20 tonnánál kezdődik, na az már a keményebbik, pörgősebb, szinte megállás nélküli meló.
7/7 A kérdező kommentje:
Audiba dolgozok, van amikor 6-7 tonna is van pl ma is annyi volt :D
2017. aug. 25. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!