Natúr edzéssel, nem lehet nagyobb bicepszem 45 cm? 190 cm magas vagyok és most 40 cm, és szerintem elég kicsi, és szerintem nem fog olyan sokat dobni az a +5 cm.
9- ess pont ezért kérdeztem, hogy csak 45 cm a max, mert akkor nem lesz olyan nagy mint terveztem .
10-ess nem mértem még a testzsírom, de nagyon szálkás szeretnék lenni, ne látszódjon rajtam felesleg.
kösz mindenkinek a választ
"Naturálban jobban nézel ki 15-20 százalékos testzsírral."
Ez valami vicc? 20% elég zsíros...rohadtul nem néz ki jól.
10%-al kevés embernek jön össze a 45cm-es kar, annál nagyobb meg szerintem lehetetlen naturalban. Én 195cm vagyok, tudom, hogy lófa.sznak néz ki a 40cm, de még a 45 se valami nagy szám ilyen magasságnál.
20%-nál meg jobb ha nem veszed le a ruhát zsírkupac.
12%-nál nem vagy elsorvadva, nincs kevesebb izomtömeg rajtad mint 15-17%-nál és még ruha alatt is jól nézel ki.
Ferdíteni? Te a 20%-ot is a legjobbak közé sorolod, miért ne példálózhatnék azzal?
Most már 15%-ot írsz, ég és föld a különbség 20% és 15% között, remélem ezt tudod.
A 15% az nem rossz, de messze van a jótól, 12% már szálkásnak mondható, kellően szeparáltak az izmok és tartható is. 8%-nál valóban belaposodsz, annak tényleg nincs értelme.
15% alá nem érdemes menni, de 20% fölé sem. Erre gondoltam.
12 százalékos testzsírt is kín-szenvedés tartani egész évben, ha nincs olyan genetikád, hogy nehezen zsírosodsz. Ha meg azt csinálod, hogy egyszer betömegelsz, egyszer leszálkásítasz, 1 hónapig örülhetsz magadnak. Butaság naturálban a szálkásságot kergetni, jobban jársz egy átlagos testzsírral.
Az meg legyen ízlés kérdése, hogy egy naturál leszáradva, vagy tömegesebben néz ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!