Natúr edzéssel, nem lehet nagyobb bicepszem 45 cm? 190 cm magas vagyok és most 40 cm, és szerintem elég kicsi, és szerintem nem fog olyan sokat dobni az a +5 cm.
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 19:00
1/19 Cortez70 válasza:
Szalkasan nem nagyon lesz nagyobb.
2/19 A kérdező kommentje:
köszi:(
2017. szept. 10. 19:09
3/19 A kérdező kommentje:
meddig számítok kezdőnek?
2017. szept. 10. 19:14
4/19 Lazy Lover válasza:
mi az hogy natur edzés? agyf..szh....... hát nem nagyon lesz nagy
5/19 anonim válasza:
Natur edzés az az amikor natúr joghortut nyomsz be edzés előtt,de ha már nem natúr szinten nyomod akkor mehet a gyümölcsös meg a csokidarabos joghurt is
6/19 A kérdező kommentje:
a natúr edzés az, ha nem használsz szteroidokat
2017. szept. 10. 20:32
8/19 A kérdező kommentje:
nem tudtam, kösz a felvilágosítást.
2017. szept. 10. 21:05
9/19 anonim válasza:
Szálkásan sokkal nem lesz nagyobb. Nálad még az is közrejátszik hogy magas vagy, szóval gondolom a karod is relatív hosszú, így több tömeget kell rá felpakolni hogy ugyan azt a látványt érd el mint egy rövidebb karú ember.
10/19 anonim válasza:
Naturálban 8-10 százalék körüli testzsírral még annyi is necces.
Naturálban jobban nézel ki 15-20 százalékos testzsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!