Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a tervemrol?

Mit gondoltok a tervemrol?

Figyelt kérdés

Kellemes délutánt!

A

Fekvenyomés 5x5

Fekvenyomás egykezessel 5x5

Mellrol nyomás 5x5

Szuknyomás 5x5

B

Guggolás 5x5

Felhuzas 5x5

Evezes 5x5

Huzodzkodás

3x amennyi megy

Bicepsz 4x8

Heti 3, A B A ,B A B

2017. szept. 7. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én kicserélném a felhúzást a mellről nyomással, szóval B napon lenne mellről nyomás, A napon pedig felhúzás.

A szűknyomást a bicepsszel kicserélném, szóval ott is, A napon bicepsz, B napon szűknyomás.

Tennék a tervbe vállvonogatást, hogy csuklyára is legyen valami, meg talán, ha levan maradva a hátsó comb, akkor csinálnék merevlábas felhúzást.

Csinálnék vádlira is valamit és ha nem edzel hasra, akkor arra is. Sőt az én tervemben még alkarra is van gyakorlat, de van akinek nem kell rá külön edzenie.

Nagyjából ennyi, amit most észrevettem. De ha több időt eltöltenék ezzel, jól átgondolnám, lehet még találnék valami variálni valót.

2017. szept. 7. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Te is 5x5 edzést csinálsz?
2017. szept. 7. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én alapgyakorlatoknál 5 ismétlést használok, kiegeknél pedig 8-at. De én nem mindig 5 sorozatot csinálok. Van amikor könnyebbet edzek egy héten. Szóval pl. A Napon van 5 sorozat guggolás, míg B napon 3 sorozat van csak belőle.
2017. szept. 7. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
ICF 5x5-ör csináld.Az ennél sokkal jobb
2017. szept. 7. 20:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Icf -tol félek :(

Nagyon sokan azt mondjak, hogy semmit nem ér, és elotte-utána képeken se látok nagy valtozast (ez csak példa)

2017. szept. 7. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Már hogyne érne?Jó edzésterv.Amit te írtál,az is ugyan az szinte,csak a tiéd szarabbul van összerakva.
2017. szept. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!