Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok az idoszakos...

Mit gondoltok az idoszakos bojtolesrol?

Figyelt kérdés
Van ez a harcos dieta hogy 4oraig eszel es a maradek 20ban nem, es elmeletileg zsirt egetsz amikor bojtolsz. Azt olvastam hogy nem lassul az anyagcsere ha nem tudsz 3orankent enni. Akkor ez mukodhet ha szaraz izomtomeg noveles a cel? Edzes elott kajalnek meg utana egybe olyan 150gramm feherjet meg 230ch-t es 30g zsirt.
2017. szept. 3. 15:50
 1/4 BlodDrunk ***** válasza:

Hülyeség felejtsd el.

De,befog lassulni az anyagcseréd,ugyanis ha napközben nem eszel semmit még is mitől pörögne?

Nem írtad hány kiló vagy de 230g széhídráttal és 30g zsírral nem fogsz te tömegelni,kivéve ha nem 45kg vagy.

Olvasgass inkább a normális tömegnövelő étkezésekről,makrókról stb és olyat kövess ne ilyeneket.

2017. szept. 3. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem lassul ilyesmitől az anyagcsere, ahhoz több nap koplalás kell.

Nos, kipróbálhatod, de ez nem való akárkinek.

Ha tömegelni akarsz vele, akkor azért emelhetnéd a zsírt, 30g elég minimális, tömegeléskor 1 g/ttkg szokott menni s az nem is hangzik rosszul, praktikus mennyiség.

Nem írok kisregényt s amúgy sem vagyok képben az időszakos böjt összes előnyével, nekem mindegy, én eleve csak időszakos böjtölésre vagyok képes (de délután kötelező ennem, így a harcos stílus kiesett, az esti evés). Az átlagember inkább 3-szor szeret enni, úgy működik jól, egyesek többször, mások 12 óránként... Kinek jó napi egyszer enni, kinek nem.

A fehérje lehet kicsit necces, mert nincs étel, amiből huszonórákon át aminosavakhoz jutsz, de a tapasztalatok alapján lehet izmosodni napi egy evéssel is, félig-meddig értem a dolgot, de most nem írom le hosszan.

Ha szimpatikus, próbáld ki és meglátod, előre nem lehet tudni.

De ha egész nap eszel s deficitben vagy, akkor is zsírt égetsz a kalóriadeficitnek megfelelően. S akkor nem növelsz izmot, hanem örülsz, ha csak minimálisan vesztesz belőle.

A tömegnövelés közbeni zsírvesztés misztikus téma, illogikus, mint a fényevés, de egyesek szerint van olyan. Én tartózkodom (és nem igazán hiszek benne).

Az tuti nem úgy működik, hogy böjtkor zsírt égetsz, majd az evéssel sokkal több energiát viszel be, mint ami az evési időben kell, de az majd misztikusan elhasználódik. Nem, ebből élsz majd a böjtös időben, csak ha van deficit, akkor egy ponton a régi raktárokhoz is hozzá kell nyúlni.

2017. szept. 3. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz csatlakozom abban, hogy elég kevés ember képes tömegelni a fenti makrókkal, az nagyon kevés kalória.
2017. szept. 3. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

"Van ez a harcos dieta hogy 4oraig eszel es a maradek 20ban nem"

Harcosok étrendje a könyvnek a címe, olvasd el mielőtt leírsz hülyeségeket... egyáltalán nem arról szól a dolog, hogy 20 órán át nem eszel... pusztán 20 órán át allul eszel, 4 órában pedig túl eszel...

Az étrend műköfik, de nem mindenkinek megfelelő, mivel sokan nem képesek betartani... de aki még a könyvet sem olvassa el, annak biztosan nem fog menni.

2017. szept. 4. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!