Mit csináljak ha éhes vagyok?
Egyel egy nyers sargarepat, gyakorlatilag kb 10 Kcal, viszont elveszi az ehsegerzetet. Vagy ehetsz zukkinit, csak siman a mikroban megparolva, semmi olaj vagy zsiradek.
Vagy igyal egy nagy pohar vizet.
Kevés infó.
Nem mindig megoldás az "igyál vizet s ne egyél". Tönkreteheti az alvást az éhség, akkor is, ha alszik az ember, de nagyon éhes zombiként ébred, rossz közérzettel s ritka erős farkaséhséggel. Tapasztalat; soha többé nem fekszem le valóban éhesen.
Én ilyenkor eszem, főleg fehérjét és zöldséget, általában nem kell sok, ha mégis, akkor valamit nagyon elrontottam az ételeim mennyisége, elosztása, összetétele körül.
A másnapot persze emiatt jól kell tervezni, a leglaktatóbb stílusban. Vagy nem foglalkozunk azzal az egy nappal, amibe egy picivel több étel szorult, de többletmozgás is lehetséges.
Ha rendszeresen van ilyen, akkor át kell gondolni az étrendet, elosztást, kalóriadeficitet. Ja, feltételeztem, hogy szálkásításról van szó, jó étrend mellett tömegeléskor nem reális az éhezés, bár előfordulhat, persze. Akkor is változtatni kell valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!