Normális, hogy szálkásításnál nagyon le vagyok gyengülve és egész nap éhes vagyok? Vagy rosszul csinálok valamit?
nem normális.
Úgy csinálod mint a koxosok, csakhogy őket a drogok tartanak ilyenkor egybe.
Ne diétázz ennyire agresszívan.
Már 4 hete csinálom és minél hamarabb ve akarom fejezni
1700-1800 kcal között eszek,az kevés?
Eddig heti 1 kg ment le kb.De sokáig nem akarom csinálni
74 kg-ról indultam,most vagyok 70.
2000 kalóriával kezdtem és fokozatosan egyre kevesebb ment.Tegnap már kb 1700 környéke volt.Így kevés?
Ha 2000 környéke menne,az is jó lenne?Nem csinálok már visszatöltést,szerintem a hétvégén befejezem,4 hét diéta elég volt nekem
Van, aki kis deficitben is éhezik, de általában egy jó étrenddel és elosztással nem vészes a helyzet. Különbözőek vagyunk, nem mindenki bírja azt, ami a többségnek remekül megy.
Ha valaki csak napi egy extrém szénhidrátszegény evéssel tud nem éhezve szálkásítani s energikusnak lenni, az csinálja úgy, nem kötelező a tradicionális módszerhez ragaszkodni, ha nem megy.
Persze amit írtam, az extrémebb eset. Neked azt ajánlom, hogy finoman módosíts az ételeiden, bizonyára nem minden laktat egyformán. Kicsit eltolhatod a hangsúlyt a szénhidrátról a zsírra vagy másfajta szénhidrátra... Pl. én úgy tapasztaltam, hogy pár tojás sokkal jobban laktat, mint bármi más hasonló kalóriamennyiségben, s tápanyag szempontjából sem áll rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!