8napja kezdtem a fogyókúrát, de mivel nagyon válogatós vagyok ezért gyakran előfordul, hogy egész nap szinte semmit nem eszek vagy csak nagyon minimális adagokat. Ha így bírom mert nem vagyok éhes hatásos lesz?
Gondolom, azért választottad a 90 napos "diétát', mert 90 napot áldoznál az életedből a fogyásra. Most mondom, hogy teljesen feleslegesen pazarolod az idődet, ennél még azzal is jobban járnál, ha egyáltalán nem diétáznál.
1. Tudjuk, hogy a színhidrát hízlal. A 90 naposban van ugye szénhidrátnap, van keményítőnap (keményítő = szénhidrát), van gyümölcsnap (gyümölcs = cukor = szénhidrát), és van fehérjenap. Egyetlen okot mondj nekem arra, hogy az idő 75%-ában csak szénhidrátot zabálni mitől fogyasztana!
2. Igen, ha egész nap semmit nem eszel, akkor fogyni fogsz - ezt nem vitatja senki. (Más kérdés, hogy ez mennyire egészséges, és azt sem értem, akkor miért kell a 90 napos, miért nem eszel normális kajákat kisebb mennyiségben?)
3. Amit mindig mondunk: koplalásra rákajálni (mert ugye 90 nap múlva vége a diétának) = gyors visszahízás. Akkor viszont miért kezdesz bele egyáltalán?
Gondold át, tényleg megéri-e.
"Tudjuk, hogy a színhidrát hízlal."
Ahogyan a zsír és a fehérje is, magyarán minden, ami kalóriaértékkel bír és emészthető.
Le kéne már számolni ezzel a "szénhidrát a bűnös" hozzáállással és normálisan étkezni.
Egyetemista létedre lustaságod, rendszertelenséged tudatos fogyókúrára fogod?
Remélem, büfé szakon tanulsz.
" nem szeretem se a húst se a zöldségeket eléggé ahhoz hogy normálisan tudjak étkezni"
Akkor ez itt egy rossz szokás, amivel le kéne számolnod. Amúgy azért nem szereted, mert megszoktad a hulladék, ízfokozós kajákat és egyszerűen idegenek a valódi ízek számodra.
Ha egyetemista vagy már, akkor nem kisbaba, tessék dolgozni azon, hogy megszeresd őket.
Próbálj ki új ételeket, ízeket, fűszereket. A rosszul elkészített zöldség undorító, de ha kicsit utánaolvasol, remek recepteket találhatsz.
"Tudjuk, hogy a színhidrát hízlal."
Ahogyan a zsír és a fehérje is, magyarán minden, ami kalóriaértékkel bír és emészthető.
Bocsánat, pontatlan voltam. Ha mindenből normálisan eszik az ember, és kalóriadeficitben lesz, akkor nem hízlal.
Úgy értettem, hogy ha valaki az egész napos kaját szénhidráttal fedezi.
----
Kérdező, nem gondolod, hogy ha életmódot akarsz váltani, akkor azt csak úgy érdemes, ha egy rosszabbat váltasz egy jobbra?
Nem tudom, eddig hogyan étkeztél, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!