Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet egyszerre súlyzózni és...

Lehet egyszerre súlyzózni és saját testsúllyal is edzeni?

Figyelt kérdés

Mindkettőt csináltam már és mindkettőt nagyon élveztem is, igazából csak saját testsúllyal edzenék, de minél előbb szeretnék látványosabban kinézni, amiben viszont egyértelmű a Súlyzó a jobb, de közben pedig szeretnék muscle up-ot csinálni, zászlót stb

Igor Kowtyn nagy kedvencem, ő eredetileg azt mondja csak saját testsúllyal edz, de egyértelműen látszik, hogy nem :D Nem szeretnék olyan testet, csak azért látványosat, izmosat és amellett pedig street workoutozn.

Ha lehetséges tud valami írni egy edzéstervet, mert erről semmit sem találtam a neten.Menjek olyan helyre edzeni ahol van Súlyzó is és lehet húzodzkodni, tolódzkodni stb és akkor egy mell edzés nézzen ki úgy, hogy teljes Kondi edzésterv mellre és teljes Melledzés saját testsúlyra vagy fele az, fele az?

2017. aug. 29. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Elsődleges mindig a sulyzos edzes legyen!

Mellé akar kardio jelleggel mehet a saját testsulyos edzes is.

2017. aug. 29. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatok elvégzéséhez pedig ott a Youtube és az ezzel foglalkozó feltöltők.
2017. aug. 29. 16:11
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Miért ne lehetne? Eleve egy testépítő is végez, végezhet saját testsúlyos gyakorlatokat is. Mellnél a tolodzkodas, hát edzesenel a huzodzkodas. Egy edzésen belül is simán varialhatod a sulyzos és saját testsúlyos gyakorlatokat.
2017. aug. 29. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ha tehetem, saját testsúlyosat csinálok. Pl tricepszre tolózkodás, hátra széles fogású húzózkodás. Ha pedig már könnyű vagy, akasztasz magadra súlyt. Ennyi az egész.

Nálam ezek jobban beváltak, mint az izoláltabb változatok.

2017. aug. 30. 08:06
 5/5 Cortez70 ***** válasza:
Nem attól lesz izolált egy gyakorlat, hogy saját testsúlyos. Pl sulyzos felhuzas, guggolas, evezés vagy helyből felvétel és nyomás sem izolacios, pedig sulyzos gyakorlatok.
2017. aug. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!