Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki inspirál titeket legjobban...

Ki inspirál titeket legjobban a testépítésben? Miért?

Figyelt kérdés

Elsősorban testépítőre gondolok, de mást is írhattok, vagy akár többet is. Mindenképp indokoljátok meg.

Egy kort is írhatnátok.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 21. 13:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem Big Ramy jobb naturál forma ezeknél és a 4X25 ismétléses hasizolációs gyakorlataitól lapos és kockás hasam lett!
2017. aug. 21. 16:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Kerlek titeket ne hozzuk ide ezt a kamunaturálságot. Komoly válaszokat várnák.
2017. aug. 21. 19:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Eddig szinte senki. De most Kevin Levrone, hogy visszatért 53 évesen. Elég komoly amit csinál. Ő szimpatikus.
2017. aug. 21. 22:03
 14/24 anonim válasza:
0%
Akik írták, hogy Lazar Angelov, Jeff Seid, Big Ramy naturál, annak nincs sok köze a testépítéshez. Jeff ilyen testzsírszázalék mellett túl izmos, majdnem akkora, mint Steve Cook, aki kokszol. Lazar még kórházban is fel tudott magára pakolni asszem 3kg izmot edzés nélkül. Attól még hogy valaki nem akkora, mint Ronnie, még nem 100%,hogy naturál. Big Ramy-n kiakadtam, remélem nem gondolod azt, hogy ő naturál...Kérlek ne.. Egy egész patika a csávó
2017. aug. 28. 21:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Iróniát ismered nem?
2017. aug. 28. 21:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Biztos komolyan írták, hogy naturál. Szarkazmusból megbuktál. Kb. annyit ért ez a hozzászólásod, mint a fingreszelés.
2017. aug. 28. 21:56
 17/24 Cortez70 ***** válasza:
Idiota barom, aki nem érti az iróniát. Ilyen hülye kis köcsögök minek írnak ide, akik nem értik a viccet. Beszaras milyen hülyék vannak.
2017. aug. 29. 04:50
 18/24 anonim válasza:
A mai világban rengetegen hiszik azt, hogy ezek a srácok naturálok,értem az iróniát, de rengeteg hülye ember van, aki ezt komolyan gondolja, mégis miből kellett volna tudnom, hogy ez irónia volt egyáltalán? A hanglejtésedből?
2017. aug. 29. 12:31
 19/24 anonim válasza:
Cortez70 te meg idióta barom vagy, aki nincs tisztában az irónia fogalmával. Az irónia vicces is, de amit te mondtál az szarkasztikus volt. Bár ha te viccesnek tartod a kommentedet akkor elég szar a humorérzéked :(
2017. aug. 29. 12:36
 20/24 Cortez70 ***** válasza:
Kiskocsog, tettem smileyt a kommentemhez ahol írtam, hogy Angelov. Tudnod kellett volna, hogy poén, ha lenne kis agyad hülye kisgyerek.
2017. aug. 29. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!