Mariusz Pudzianowski.Az ő hatására kezdtem el komolyabban foglalkozni az edzéssel és átálltam testépítésről erőemelésre.Igaz,legszívesebben a strongmant csinálnám,de arra nincs lehetőség
2017. aug. 21. 13:28
2/24 anonim válasza:
Kiss Jenő, Németh Pista, Kathi Béla. A fitneszes meg menszfizikes kategória hidegen hagy.
2017. aug. 21. 14:21
3/24 anonim válasza:
Konditerem önmagában motivált. Amikor elkezdtem, Arnoldon (és Haney-n) "nőttem fel"
2017. aug. 21. 14:40
4/24 anonim válasza:
Engem senki. Nem vagyok profi, de már egy ideje lejárok a kondi terembe heti 4x plusz tisztán eszek... Inkább hobbi szinten csinállom, hogy jól nézzek ki.
Nagyon senki sem inspirál, nem érzem át ezt a "gyurjunk vaze" szellemet.
Arnold Schwarzeneggerre felnéztem kisebb koromban, de akkor sem feltétlenűl a testépítésben elért sikerei miatt, meg szeretem Connor Murphy pár videóját.
2017. aug. 21. 14:44
5/24 anonim válasza:
5# vagyok. 20 éves.
2017. aug. 21. 14:44
6/24 anonim válasza:
Testépítők közül Frank Zane és Ronnie Coleman. Amúgy meg Ed Coan, Mark Bell és Mike Farr.
2017. aug. 21. 15:10
7/24 anonim válasza:
Hopka "Hupka" János.
Egyébként a legtöbb ember a fitness iparban nem motivál mert hazugságokkal csinálnak baromi sok pénzt anélkül hogy ezzel bármi építőjellegűt tennének.
2017. aug. 21. 15:31
8/24 Cortez70 válasza:
Lazar Angelov. Mert jó a forma naturálban és őszinte is. :)
2017. aug. 21. 16:07
9/24 anonim válasza:
Cortezhez csatlakozom.
Engem Jeff Seid is inspirál, öszinte, naturál vonal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!