Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki probalta mar?

Valaki probalta mar?

Figyelt kérdés
Lattam a Dm-ben Das gesunde vegán fehérjeport. Vaníliás ízben, egy adagban 0,9g ch és 24g protein van. Az allergiam miatt csak ilyenekben gondolkodhatok... valaki tud rola tapasztalatot/velemenyt mondani?

2017. aug. 19. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért dm-eset veszel amikor ár érték és minden tekintetben jobban jársz a myprotein vegan blendel pl.? Ilyen nem kifejezetten a témára szakosodott boltokban, kis kiszerelésű terméket venni iszonyat ráfizetés.
2017. aug. 19. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerul? Gondolom arany arban van, ha leosztod 1 kg ra. Milyen allergiad van? Van egy csomo fele feherje...
2017. aug. 19. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
2190Ft 350g ha jol tudom. Tejfeherje ed tojasfeherje es marhahus allergiam van. Láttam scitec borsofeherjet is,de low carbozok
2017. aug. 19. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom nem látszik amit írok? My protein vegan blend alapból kijön 6e/kg-ra, viszont ha kuponkódot használsz, amit mindig érdemes még olcsóbb. Ez a szar meg kb 90%ban csak szója. Abba 1g szója nincs. Ne legyél balfék.
2017. aug. 19. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Lattam az irasod,epp most kerestem ra a termekre, koszonom a segitseget!
2017. aug. 19. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetertek. Nezz szet a myproteinen.
2017. aug. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!