Miért nem látszik meg a karomon?
Nagyjából 6 hete kezdtem el az edzést, gyakori rendszerességgel, és mellé társult a rengeteg étel.
16 éves vagyok, 182cm és most 64kiló.
Örülök neki, hogy végre nekiálltam rendbeszedni magam, és meg is látszik mindenhol...kivéve a karomat.
A karom látszatra szinte semmit nem fejlődött ez idő alatt, érzem hogy többet bírok és erőösöm, viszont semmi formát nem sikerült összeszednem.
Mindezt úgy, hogy karra csinálom mindig a legtöbbet, és kifáradok.
Ötletek? Kissé elvagyok keseredve, hogy a többihez képest, miért van ekkora lemaradásban?
"érzem hogy többet bírok és erőösöm,"
mit akarsz még? Ez a lényege az egész edzésnek...
Magasságodhoz képest nagyon vékony lehetsz .
Csontozatod most van nagyon fejlődésben,és ez kb 25 éves korodra fejeződik be .Mindig annyit csinálj,amennyi kellemesen jólesik .A túlzott edzések valahol máshol vissza ütnek .Ugye hallottad a kifejezést,"leggyengébb lánc szem "
Nem kell elkeseredned,én többre becsülöm a vékony szívósakat,mint az izmokat mutogatókat,akiknek csak pillanatnyi erejük van .
Nem vagyunk egyformák,de jobb is .
6 hét után ne várj még csodát :D
Majd ha 6 hónap múlva sem fejlődik a karod, akkor panaszkodj.
Nekem 1 év alatt kb 5-6 centit nőtt és másnak sem fejlődik sokkal többet, legalábbis naturálban. A testépítés egy hosszú folyamat. 3-4-5 év amire lesz egy igazán jó formád.
"Mindezt úgy, hogy karra csinálom mindig a legtöbbet, és kifáradok. "
Ez is probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!