Ha 55 kg vagyok és szoktam húzodszkodni, akkor ez azt jelenti hogy elbírok 55 kg-t?
Figyelt kérdés
Nem próbáltam még 55 kgt felemelni. Kíváncsi vagyok ez azt jelenti-e hogy elbírnám?2017. aug. 11. 18:48
1/4 anonim válasza:
Felemelés alatt mit értesz?
Ha felhúzásra gondolsz, akkor azt sokkal nagyobb súllyal bírod elvégezni mint a húzódzkodást.
2/4 anonim válasza:
A húzódzkodást (magadat húzod fel) azt a te 55 kilóddal nem húzol fel csak mondjuk max 20 kilót.
Ha a felhúzásra gondolsz (súlyt húzod fel) akkor ott egy 50-75 kilós ember a minimum annyit húz fel, amennyi a súlya. Én amikor próbáltam, 60 kiló voltam, és a 60 kilót fel bírtam emelni.
Szóval szerintem elbírod.
3/4 anonim válasza:
Ha fejjel lefelé vagy, fordított vravitációban.
4/4 anonim válasza:
nyilván a felhúzásra gondolsz, de a kettő nagyon más, a húzódzkodásnál pl a lábad nem használod, felhúzásnál meg a láb adja a legnagyobb erőt, akármennyire mondják hogy hátgyakorlat..nem... a felhúzás az egész testes igénybe veszi és a láb a legnagyobb izomcsoport, azzal végzed a legnagyobb munkát, ahogy húzod fel a súlyt, nyomod le a padlót, hatás-ellenhatás, 55kg-val szerintem legalább 60-70 kilót simán fel tudsz húzni,az kezdőszint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!