Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak engem kritizálnak a...

Csak engem kritizálnak a testem miatt? (kondi)

Figyelt kérdés

2 éve edzek. Nem azt mondom h kivagyok gyúrva, nem vagyok 150kilo izom de a legtöbb fiuhoz képest izmos vagyok, sokkal jobb fizikummal rendelkezek. Latszik az izom rendesen azert. De amint előkerül a kondi tema, pl eloveszem a csirke rizst stb, egyből jönnek a commentek h "kondiizol? Nem latszik.." meg hasonlók. Es szinte csak lanyok oltogatnak. 10bol 8 fiu megjegyzi h izmos vavyok meg h latszik h gyurok. De olyan saját magukat elhanyagoló lanyo szólnak be h az valami hihetetlen. Fele el is van hizva, a tobbi meg Tömi magába a mekit meg a cukrot de semmi nem latszik rajtuk. Bár ez offfopic. Na lényeg a lényeg h ezek a lanyok szologatnak le, miközben nemtudom h ők mit várnak el egy fiutol h hogyan nézzen ki. Az összes ilyen lanynak a fiuja vagy 30 kilo ruhástul vagy 160kg.. de én 2 év kondival szarul nézek ki nekik.

Nektek volt mar ilyen?

2017. aug. 10. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb.olyan dolog,hogy ne próbáld megérteni.Amíg a "proteinpor impotenciát okoz" meg "csak felfújja az izmokat,de gyenge marad az illető" addig nincs miről beszélni...

Amúgy lehet,hogy pont bejössz nekik,és így akarnak tesztelni,csak közben bizonytalanok magukban,hogy zsírseggű cukorzabálóként kellenek-e egy kisportolt srácnak.

Lényeg,hogy ne vedd őket komolyan:)

2017. aug. 10. 08:45
 12/18 anonim válasza:
55%

Kerdezo,irtam privatot egyeb izgalmakkal ;)

Az szokott kritizalni,aki ugy latja,nincs eselye nalam.

N

2017. aug. 10. 08:55
 13/18 anonim ***** válasza:
12. Hát annak örülnék ha engem is csak ez miatt kritizálnának
2017. aug. 10. 08:57
 14/18 Zedricht ***** válasza:
Nálunk érdekes módon a suliban elég sokan foglalkoznak az edzéssel hobbi szinten, szóval nálunk nincsenek ilyen gondok. Ne foglalkozz velük ennyi.
2017. aug. 10. 10:17
 15/18 anonim válasza:
Én még soha nem találkoztam olyannal, aki azt mondta volna, hogy kondival bárki szarul néz ki. Én inkább azzal a mentalitással találkozom, hogy az egy nagy pozítivum, ha valaki edz, odafigyel magára.
2017. aug. 10. 11:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Akkor úgy latszik h csak én fogom ki ezeket :D bár lehet ez onnan gyökerezik hogy alapbol az ilyen lanyok már a 40 külső gyerekre azt mondjak h izmos, mert van kockahasa.. nekik az a gyúrás ha latszik a kockahas. Csak bizonyos testzsir% nál mindnkinek látszanak a kockai, de közben az 5kilos súlyt nem bírják él. De az menő..

mivel a hasamon meg van zsir, nem látszanak a kockaim, szoval lehet emiatt kapom a beszolasokat :D

2017. aug. 10. 11:22
 17/18 A kérdező kommentje:
*40 kilós gyerekre
2017. aug. 10. 11:23
 18/18 anonim válasza:

Na mutass már egy képet, és megmondom az igazságot.

Egyébként valószínüleg az a baj, hogy frusztrálja őket, hogy esélytelenek nálad, vagy más ilyen testű pasiknál.

2017. aug. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!