Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt érem el a...

Mennyi idő alatt érem el a régi erő és izomszintemet?

Figyelt kérdés
19/F vagyok. Tavaly nyáron elkezdtem kondizni. 4 hónapon át edzettem folyamatosan rendes edzéstervvel étrenddel. Szilveszterkor abbahagytam az edzést mivel nem volt pénzem és a bérlet is drágább lett. A 4 hónap alatt 54kg-ról 64kg-ra felmentem. Ez nekem azért nagy szám mivel elég vékony voltam,meg 167cm hez ez bőven elég volt 4 hónap alatt. Szóval elég izmot felszedtem meg zsírt is. Na hát mostanra nagyon lefogytam ,55 kg vagyok. 1 hete kezdtem újra edzeni(7 hónap kihagyás után)Hát az erőnlétem, az energiám olyan mint ha legelején kezdtem volna. A régi izomzatomból maradt picike még. Szóval nagyon kevés súllyal bírok edzeni, néha azzal se sokáig. Tudom 7 hónap az sok kihagyás, de nem gondoltam hogy ennyire legyengülök. Mennyi időbe telhet hogy visszanyerjem legalább a régi erőszintemet? Az izomzat az még ráér visszapakolódni. Csak az erőm lenne a régi.

2017. aug. 1. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
1-2 hónap.
2017. aug. 1. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. aug. 1. 20:17
 3/6 Klanwarrior ***** válasza:
100%
Szerintem 2.5, vagy 3 hónap lesz az. 10 kiló izmot nem lehet 1-2 hónap alatt felpakolni újrakezdő naturálként, de tény, hogy kevesebb idő lesz, mint először.
2017. aug. 2. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Csak, hogy az nem 10 kiló izom. Ha figyelmesen elolvasod: "4 hónap alatt 54kg-ról 64kg-ra..."
2017. aug. 2. 10:38
 5/6 Klanwarrior ***** válasza:
100%
Ott a pont.
2017. aug. 2. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat
2017. aug. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!