Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám leadni?

Hogyan tudnám leadni?

Figyelt kérdés

Hasamon van kb 3-4 kg zsir, es egyszeruen nem tudom leadni!!! :-(

Nem tudom mit kene tennem hogy vegre leadjam. Lassan kezd zavarni... 28 vagyok, meg nem kene pocakosodni. (De miota elek mindig ilyen volt).

Konkret tipp? Edzesterv, etkezes?

Koszonom

2017. aug. 7. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
A kalóriadeficitet próbáltad már? Mert csak azzal fog menni. Pontosan megmondani nem lehet, hogy mennyivel fogysz, ha nem sikerül a tippelttel, csökkentsd az ételmennyiséget vagy emeld a mozgást.
2017. aug. 7. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Kaloriadeficit?

Ez pontosan mit is jelent?

2017. aug. 7. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Kevesebbet egyél mint amennyire szükséged van. Már pedig ha van rajtad felesleg akkor többet eszel mint amennyire szükséged van.

A kaják minősége sem mindegy. Egyél feldolgozatlan élelmiszereket, feherje dusan és kerüld a gyors szénhidrátokat, cukrokat, férher lisztes dolgokat, telített zsírokat a rengeteg sót és igyál, sok vizet.

De még egy mozgás hiányos életmódon ez is, csak lassan tud segíteni.

A legjobb lenne, ha eljárnál konditermbe, súlyos edzéseket csinálni vagy ha otthon a saját testsúlyoddal edzenél.

Ezeknek nem csak az lesz a pozitívuma, hogy soványabb leszel, de izmosabban is fogsz kinézni és erősebb leszel.

Rajtad múlik az egész.

2017. aug. 7. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi

Hat igen ez teny, de az a baj hogy a kitartasom nem az igazi. Mindig elcsabulok a csokiknal es feladom, pedig szamtalanszor elhataroztam magam. De ideje valtoztatni!

2017. aug. 7. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ízekről nem kell lemondani, sőt.

Manapság rengeteg finom dolog van cukor nélkül. Az üdítőkben nagyon trendi a cukor mentesség. Az olcsó és a drágább kategóriákban. Ha pedig csokira vágysz, vannak nagyon finom és nem mellesleg hasznos tejsavo feherje termékek amikkel egy zab pehelyt nagyon édesszájúan lehet reggelizni, csoki helyett pl.

Ha ajánljhatok egy csatornát:

[link]

Nagyon tehetséges, legjobb videós, nézd meg az összes videóját, nagyon sokat lehet belőlük tanulni!

2017. aug. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!