Kristabell kérdése:
Hogyan tudnám leadni a hasamról a zsírt?
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok,160 cm és 50kg.A fenekem,a combom teljesen arányos,a hasamon felül van két kockám de az alhasam mégis nagy.Hasizmozok,diétázom egy ideje de nem látok változást.2015. ápr. 29. 08:08
1/6 anonim válasza:
Nincs irànyított zsírleadás. Tegyél be aerob edzéseket is. Kocogàs, bicaj, stb.
3/6 anonim válasza:
Diéta, és aerob/kardió edzés.
Futás vagy biciklizés jó lesz, vagy úszás.
4/6 anonim válasza:
hasonló gonddal küzdök, heti 3x kifulladásig edzek (trx, intervall edzés, és kocogás), és tartom a szénhidrátcsökkentett étrendet de hónapok óta semmi eredménye, teljesen el vagyok keseredve. 172 cm vagyok 57 kg de a hasam hájas és a testzsírom is több mint kéne.
valamit nem jól csinálok?
5/6 anonim válasza:
Minden nap is mehetne aerob. Ès mehet kis ch ingadoztatás. Tehát nem minden nap kell alacsony szénhidrát (ch), mert belassul az anyagcsere.
6/6 anonim válasza:
Nem árt néha súlyzós edzés is néha, mert az izomtónusnak és így az anyagcsere gyorsulásnak ez is jót tesz, főleg az alap gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!