Ha úgy guggolok mint Clarence Kennedy, akkor az jó vagy nem?
Nyilván nem akkora súllyal guggolok, mint ő, de a guggolásom ugyan úgy néz ki, mint az övé.
Itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=AvrzgKsRnJ0
Annyi a különbség, hogy én egy picit szélesebb terpeszben guggolok és nincs guggoló cipőm.
Régen én is ilyen mélyre mentem, viszont egy kis gondot éreztem, előjött a jóreggelt guggolás és szerintem a buttwink is. Lejjebb vettem a mélységet, most kicsit vízszint alá megyek.
Megláttam a videóját és most össze vagyok zavarodva. Nem tudom milyen mélyre kell guggolni.
Akkor mégsem jó, ahogy most csinálom, úgy kéne csinálnom mint régen, olyan mélyre menjek le, mint ahogy a videóban van?
Értem. És mi a különbség az olyan mély guggolás között, amit linkeltem és aközött, hogy valaki csak vízszint alá megy kicsivel?
Egyiknél jobban terhelődik valami, vagy nagyobb súlyt lehet használni?
Értem, köszi. Szerintem még is maradok a Clarence Kennedy fajta guggolásnál, szóval mélyre megyek.
Ma elég sokat próbálgattam a guggolást és ha mélyre megyek az sokkal kényelmesebb és jobb a térdemnek is.
Úgy látszik, hogy nekem pont fordítva van, ha mélyebbre megyek, valamiért könnyebben megy a guggolás, mint amikor vízszint alá megyek picivel, nagyobb súllyal tudok mélyet guggolni.
Csináltattam videót a guggolásomról, tényleg elő jön a buttwink, viszont szerintem nem vészes, mert alig látszik.
Ezen meg úgyis tudok javítani nyújtással, ugyanis nem a legjobb a mobilitásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!