Mennyi idő alatt látszik meg, hogy edzem?
Összeér a combom, ezért kezdtem el edzeni, de a hasizmomat is erősíteném, ha már elkezdtem edzeni. De főképp lábra gyúrok.
Napi 3 fajta gyakorlatot csinálok lábra, mindegyik gyakorlatból 150-et csinálok egy edzés alkalmával (azaz 3x50=150-et). De ez a szám minden alkalommal nő. És ha éppen bírok többet, akkor tovább is csinálom, és ez elég gyakran van.
Hasizom gyakorlatból is 3 félét csinálok, ebből egy edzés alkalmával 90-et (nem is lesz több szerintem, mert amúgy a hasam rendben van, csak karban akarom tartani).
Ezek mellett majdnem minden nap futok. A futás ideje változik, minden nap többet futok (egy programmal csinálom, ami előírja az időt).
Az étrendemet is rendben tartom, igyekszem mértéket tartani szénhidrátban, cukorból és sóból csak azt a mennyiséget fogyasztom, amire szüksége van a szervezetemnek. Csak vizet iszom, bár ezzel eddig sem volt gond.
Kérdésem az volna, hogy mennyi idő alatt látszik meg a lábamon és a hasamon, hogy edzem? Esetleg tanácsok?
Köszi a válaszokat! :)
Ha valamiből tudsz egyszerre 50 ismétlést csinálni akkor az túl könnyű, se erősödni se izmosodni nem fogsz vele. Meg milyen lábgyakorlatokra meg hasgyakorlatokra gondolsz?
Étrend rendbetartása mit takar? Mennyi kalóriát viszel be egy nap, mennyi fehérjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!