Mi gondoltok erről a formáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mit gondoltok erről a formáról?
Én nem ismerem a srácot, nem is szeretnék így véleményt mondani , de ehhez a formához, !szerintem! nagy az arca.
Szerintetek?
https://www.youtube.com/user/spirroh
2017. aug. 4. 17:29
1/9 anonim válasza:
Inkább az a probléma, hogy maxx chewingnak képzeli magát a 60 kilójával és kva irritáló.
2/9 anonim válasza:
Annyit tudok róla, hogy nem testépitő, és nem is akar nagyobb lenni, alapvetően erőemelés érdekli, ezért nem is értem hogy miért szálkásit még akkor is mikor 12%-on van... mindfuck, értem én hogy súlykategória de 200kg felhúzást sem érte még el soha, az milyen erőemelés?
...
Egyébként nem mond hülyeségeket, nem nyomja a sok marketing dumát, szóval nem rossz személyi edző, a klienseire(vagy kikre) is figyel rendesen, szóval kár előre itélkezni.
3/9 anonim válasza:
Attól még nem lesz valaki jó személyi edző, hogy nem marketingel sokat.
4/9 anonim válasza:
Mennyire ismered? Hány videót láttál tőle?
5/9 A kérdező kommentje:
Valóban nem mond fas*ságokat, és írtam is, hogy nem szeretnék mondani róla semmit, mert nem ismerem. Csak a forma-ego nem stimmelt nekem :)
2017. aug. 4. 17:51
6/9 anonim válasza:
Csak mert attól se lesz valaki jó edző hogy jó forma, eleinte én is szkeptikusan álltam a gyerekhez, nagyon nem tűnt hitelesnek, de ott van pl a Chris Ho(jó az se nagy forma, de van különbség) azt a Dani hatmilliószor jobb edző...
7/9 anonim válasza:
Megnéztem egy párat, mikor érdekelt milyen itthon jelenleg a youtubefitnesz. Elég is volt. Ahoz képest egyébként nincs rossz erőben a srác, hogy ropi. A hatvan lár kilójához a 190es felhúzás szép. De számomra rohadt tenyérbemászó és még mindig minőségtelen ahoz viszonyítva mit kapok egy külföldi csatornán. Azt meg, hogy a kezdőknek elmagyaráza ő is hetvenezredikként az alapokat ne haragudj nem tudok hasra esni.
8/9 anonim válasza:
#7 Dehát nem is profikat edz, szóval jó edző mert nem a fszságokat tanitja meg a klienseknek:)
9/9 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy rossz edző, de azt se merem kijelenteni, hogy jó. Nem voltam nála edzeni, nem láttam, hogy edzi a klienseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!