Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem növök? Mitől lehet ez?

Nem növök? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Hali!

Betegség miatt fogytam drasztikusan kevés idő alatt, drasztikusan sokat. 5-7 nap alatt 79-80 kilóról, 69-70kg-ra. A betegség után 1 hónapig lábadoztam. Utána rátértem a tömegnövelő étrendre. Napi 3x 120g csirkét, rizst és brokkolit ettem, reggelire zabkását és tömegnövelőt nyomtam be. Eltelt 1 hónap, olyan 72kg-ra mentem fel. Tehát kb 1 kiló. Nagyon keveslettem. Ezért az étrend mellett még eszem az itthoni normális ebédből is valamint sok tojást is eszem és szedem a tömegnövelőt. Eltelt 1 hónap szintén, azaz összesen 2 hónap és még mindig 72 kiló vagyok, van mikor 71.

Az edzéssel nagyon jól haladok. Ott a súlyokon látszik a fejlődés, az izmaim is jobban látszódnak, a karom is nőtt, de egyáltalán nem jött rám kiló!

190cm vagyok, elég vékonynak érzem magam így, de egyszerűen nem tudom mit csináljak. Sokan írták, NEM ESZEL ELEGET. De akárhogy számolom, akármennyit eszek, ha a kalória szükségletem 2x esét eszem se változik semmi. Azonnal átmegy rajtam a felesleg és nem raktározza a szervezetem.

2017. aug. 1. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Zabban és rizsben is van fehérje, nem csak a csirkemellben.
2017. aug. 1. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
tudom, 100g zab vagy rizsben kb 10 g,tehát egy kicsit kevesebb hús kell
2017. aug. 2. 09:51
 13/13 anonim válasza:
Milyen betegségben fogytal ennyit?
2017. aug. 4. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!