Miért nem növök?
Lassan (kihagyásokkal) 4-5 éve szenvedélyem az edzés de csak hobbi szinten.3 héttel ezelőtt kezdtem el megint edzeni , sajnos ki kelett hagynom 1 hónapot kb. Le szoktam a cigarettáról is sokkal keményebben tudok edzeni és jóval nagyobb súlyokat bírok .Kaja meg van rengeteget eszek, rizsa húsokkal ,krumpli ,edzés után fehérje stb ... De még se növök most semmit pedig ilyenkorra már mindig meg duzzadt mindenem.
Miért van ez?
Köszi a választ. :)
Nálam egy teljesen más, ha 1 hónapot kihagyok szinte úgy is össze tudok zuhanni mintha soha életemben közöm nem lett volna az edzésben (bár ez kaján is múlik). Meg tényleg nekem már ilyenkorra rendesen meg látszik.
Eddig fejlodtel? Csak most nem?
Gobdolom nem eszel eleget, csak azt hiszed. Hany kg vagy es hany cm? Mit eszel egy nap kb hany kaloris? Makrok stimmelnek? Natural vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!