Izmosítással lehet fogyni?
Figyelt kérdés
A kérdés elején leszögezném,hogy NEM értek a témához, ezért kérek segítséget.Szóval egy 5 kg-ot szeretnék lefogyni.Készen állok arra,hogy sok ideig fog tartani,mert tartós fogyást szeretnék elérni.Az unoka testvérem kissé husika volt és leszeretett volna fogyni,de anélkül,hogy a lába vekonyodott volna,ugyanolyan vastag volt csak kemény az izomtól.Hogy lehet ez?Én úgy tudtam,hogy a zsírnak nagyobb a területe,mint az izomnak, így amikor lecserélődik a zsír izomra akkor vékonyodik az a bizonyos testrészünk.Teljesen össze vagyok kavarodva akkor most hogyan edzek, úgyhogy fogyjak és ne izmosodjak.Ez főleg a lábamnál lenne fontos.Esetleg edző linkeket tudnátok rakni?Ajj.Nagyon nem értek ehhez, úgyhogy kérlek segítsetek.2017. júl. 31. 18:06
2/10 Cortez70 válasza:
Az unokatesodon maradt jócskán zsír is, azért nem lett vékonyabb. Kezdoknel van izmosodas zsirleadas mellett is, de nem szedsz fel annyi izmot kalória mínuszban, hogy nagy állat leszel vele.
3/10 anonim válasza:
Ki az vajon aki unalomból pontozgat le?
4/10 Klanwarrior válasza:
(Cortez megválaszolta.)
Nem egy ember, mert sok pontozás kell ahhoz, hogy láthatóan kiírja a százalékot. Vagy egy ember sok accounttal, akinek nincs annál jobb dolga, mint hogy egész nap lepontozgassa a válaszadókat. :D Elcseszett egy élet lehet az ilyen.
5/10 anonim válasza:
És az ilyenek miatt mennek el innen inkább azok az emberek, akik sorra írják a hasznos tanácsokat
6/10 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit.Na de akkor ettől például vékonyodna a lábam? [link]
2017. júl. 31. 19:20
7/10 anonim válasza:
Nincs edzés, amitől vékonyodna a lábad, ahhoz zsírt kell leadnod (vagy izmot vesztened, de az pocsék ötlet :D). Fontos az étkezés, ezt nem tudod megkerülni. Nincs vékonyító edzés...
8/10 anonim válasza:
Zsírt veszteni, fogyni csak kalóriadeficittel tudsz.
Ha súlyzózol, akkor megnő a kalóriaigény, így könnyebben kerülsz deficitbe. Ha több az izmod, több kalóriát igényel a test, könnyebb a deficitet elérni.
Zsír nem cserélődik izomra.
Hogyan edz, hogy ne izmosodj? Az elején sehogy, majd végezz kis-közepes súlyokkal sok ismétlést. Az viszi a kalóriát, és egy idő után nem hoz izomtömeget
9/10 anonim válasza:
Ha a zsírt átalakítod izommá 😂😂😂😂 (ir)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rendes válaszokat!Akkor gyökeresen meg fogom változtatni az étrendemet!
2017. aug. 4. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!