Szerintetek milyen a jelenlegi formám?
Sziasztok,16 éves lány vagyok es egy eve edzek kb. Ilyen a mostani formám. Tudom hogy van meg mit alakitani rajta es hogy egy kicsit zsiros vagyok most de most tomegeltem egy 4 honapot hogy kerekedjen a popsim xdd
[link] <-- itt nem pozolok
[link] <-- itt igen xdd
Amugy azert irom ki a kerdest mert mostanaba nem nagyon vagyok megelegedve magammal es nagyon zsirosnak latom magam es azert vagyok kivancsi masok velemenyere hogy tudjak ahhoz viszonyulni hogy mire kell meg "ragyurnom"
Egyebkent mar dietazom ugyhogy raleptem a szalkassag elso koveire xdd elore is koszi a valaszokat 😊😊
A színvonal ismét megvan az oldalon,d*gnám,és egyébb hasonló nem témába illő válaszok,egy 16 éves lánynak....
Gratulálok.
"25% alatti testzsír% ártalmas, főleg nőknek"
Ez valami vicc? 18-20% között egyáltalán nem ártalmas...
És mi az hogy főleg nőknek? Akkor kicsit férfiaknak is ártalmas 25% alatt?
Nézz utána, kedves ignoráns. :D
És igen, a nőknek sokkal ártalmasabb az alacsony testzsír% (ha ugyanannyi gézikének, mint sanyikának, gézike szarabbul jár)
Elmegy, 16 évesként még bőven ráérsz egy jobb formát összehozni, legtöbb embernek ez még a tanuló időszaka ami nem a csodálatos eredményekről szól még.
Zsírosnak nem mondanálak - persze, lehetnél szálkásabb, de ez nem zsíros forma attól még, hasad lapos, nem terülsz el minden irányba, szóval messze vagy attól azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!