Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit egyek, és hogyan hogy...

Mit egyek, és hogyan hogy csinos vastaf combjaim legyenek?

Figyelt kérdés

53 kg vagyok és mit mondjak a combjaim mégis elég vékonyak,főleg a vádlim felé.Olvastam hogy guggolásokkal,kitörésekkel,lábemelésekkel valamint a futással izmosodik és vastagodik is a comb? Ez kb mennyire igaz?ha igaz is,mennyi guggolást,lábemelést és kitörést végezzek? A popsim is szeretném formálni,valaki esetleg csinalta/csinálja ezt?nem vagyok az alakommal megelégedve,sajnos :/

És tudtok meg comb vastagitó gyakorlatok?nagyon megköszönném ha irnàtok még párat!

Elöre is köszi:)

2017. júl. 29. 21:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést ha valahol akadt hibám csak siettem
2017. júl. 29. 21:43
 2/3 anonim válasza:
A lábrmeles a hasadat etositi de az osszer többi az jo ra anyu edzo es ilyesmi edzeseket tart szoval ezzel kepbe vagyok:) a lépcsőzés ugrálás is erősíti meg a futás és ne keseredj el ha esetleg eloszor hamar elfaradsz vagy izomlazad lesz, mert ez termeszetes kezdj el rendszeresen sportoli és hajrá :)
2017. júl. 29. 21:49
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nagy súlyos guggolas, kitörés, merev labas felhuzas kell és tömegnövelő étrend. Olvasd el az alapismereteket. Google: alapismeretek. Első találat.
2017. júl. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!