Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én volt ilyen gyenge...

Csak én volt ilyen gyenge amikor kezdtem a kondizást?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy 40-50-60kg-mal kezdett el fekve nyomni szériába, én pedig csak rudat tudtam kinyomni 10-12x 16 évesen. Guggolni is csak 20kg-os rúddal tudtam, és majd meg haltam utána. 5kg-mal kezdtem el bicepszezni. (kb ennyire emlékszem) Volt még olyan aki ennyire gyenge volt amikor kezdte?
2017. júl. 29. 09:25
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
Van ilyen, nem vagy egyedül, de az átlag az tényleg erősebb kezdőként is. De mindegy, majd idővel erős leszel, no para.
2017. júl. 29. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Már erős vagyok, pár éve csinálom, csak elgondolkoztam ezen :)
2017. júl. 29. 09:56
 3/9 Klanwarrior ***** válasza:
Nem tudjuk, hogy lány vagy vagy fiú, azt nem írtad oda. Lányoknál ez teljesen átlagos, fiúknál tényleg picit az átlag szint alatt van, de nem para. Én saját testsúllyal kezdtem edzeni pár hónapig, tehát nekem az első fekvenyomásom az 50 kiló körül volt, és 40 kilóval guggoltam 16-okat eleinte. De a lényeg, hogy már sínen vagy. :)
2017. júl. 29. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2017. júl. 29. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Függ az életviteltől, aktuális testalkattól, előzetes sportolási szokásoktól és még biztos egy csomó egyéb tényezőtől is.
2017. júl. 29. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Skinnyfat voltam, soha nem sportoltam előtte semmit.
2017. júl. 29. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor azért. Nekem is egyik haverom aki nem végez fizikai munkát 6 kilóval nem tudott 5 ismétlés csinálni bicepszre, masik meg aki egész nap fizikai munkát végez 40kgos rúddal kettőt csinált bicepszre, és 65 5x kiment neki mellre. Mindkettő 18 éves, életükbe nem edzettek súlyokkal. Szóval csak ennyi a különbség :D
2017. júl. 29. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
En is ilyen sulyokkal kezdtem, aki nem sportolt sosem annak ekkora suly is kihivas az elejen.
2017. júl. 29. 15:35
 9/9 paper_chaser ***** válasza:

Én kibírtam nyomni 50 kilót párszor. De normálisan 30 kilóval bírtam szériázni. 15-16 éves voltam akkor. Bicepszet én is 5 kilóval kezdtem, de igazából csak azért, mert akkor annyi volt otthon. Aztán hamarosan szereztem két 10 kilós egykezest és rövidesen már azokkal nyomtam. Persze hamarosan az is kevés lett és jött a két 15 kilós.

Lábazni meg nem lábaztam, mert a srácok akiktől ellestem akkoriban nem igen lábaztak. Tipikus mell-bicepsz ment mikor olyan 17 lettem. Volt, hogy egy edzésemen csak fekvenyomtam, semmi más. Persze baromság volt.

2017. júl. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!