Feleve kondizok mikor kezdtem 29es volt a karom most 35os feszitve az mar jo vagy nem annyira?
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 00:30
1/11 clint válasza:
Persze, hogy jó, pláne ha minden fejlődött.
2/11 anonim válasza:
A fejlodes jo, jo az utem, de ha csak a kar meretet nezzuk akkor a 35 az kozel sem nagy, 40 felett szalkasan mar kezd alakulni.
3/11 anonim válasza:
Az IQ-dat is fejleszted? Hány könyvet olvastál el az utóbbi időben? Ez engem nőként jobban érdekelne, mint hogy hány centis a karod. Bár nyilván nem én vagyok a célcsoport :)
4/11 Cortez70 válasza:
A fejlődés az jó, de 40 alatt még vékonyka.
5/11 anonim válasza:
#3 Kinek kell IQ, ha lehet 45-ös karom is? :D
6/11 anonim válasza:
#3 ez, hogy az anyádba jön ide? Ha egy úszó közli mennyi idő alatt úszta le a 100at, tőle is megkérdzed hány könyvet olvasott el? Nekem amíg felment 35-ről 40re anni vagy 20at biztos elolvastam. Akkor én már ember vagyok a szemedben te idióta pitsa? Nem a pinád körűl forog a világ amúgy.
7/11 Cortez70 válasza:
Ja, mintha izmosabb emberek nem olvasnának könyvet vagy nem lehetne okosabb egy izmos ember is. Óriási baromság. Eleve ez egy testepito kategória, hogy jön ide, hogy egyes nőknek mi felel meg? Wtf
8/11 anonim válasza:
Könyvet olvasni XDXD
Amúgy a karod kicsit még vékonyka.
9/11 anonim válasza:
Konyv olvasastol senkinek se lett 46os karja anyukam
10/11 anonim válasza:
3. Ha téged ez érdekel akkor ajánlom ezt a kategóriát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek
Mi leszarjuk, hogy ki hány könyvet olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!