Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit kellene, hogy nőjön a...

Mennyit kellene, hogy nőjön a karom egy hónapban ha mindent jól csinálok?

Figyelt kérdés
Jelenleg 36-os (30ról indult), de azt vettem észre hogy az utóbbi hónapokban fél centi alatt nő. Ez így reális? vagy többet kellene?
2017. júl. 1. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
0,5-1 centit fog nőni az, ha mindent jól csinálsz
2017. júl. 1. 01:24
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
Eleinte 1 centi körül.
2017. júl. 1. 05:01
 3/4 A kérdező kommentje:

akkor valami rossz lehet ezek szerint, mert nekem az elmúlt két hónapban nem érte el teljesen az 1 cm-et. szóval havi kicsit kevesebb , mint fél centit nőtt.

láb-kar-has mell-hát-váll bontásban edzek heti kétszer minden testrészt. egy nap szünet mindig van két edzés között. 8-9 órát alszok. kajám rendben, mert másom (főleg a mellem és a hátam nagyon nő)

karedzésem:

franciarúdas bicepsz 4 sorozat 6-8 ismétlés

kalapácsbicepsz 3 sorozat 6-8 ismétlés

csigás letolás 4 sorozat 6-8 ismétlés

homlokra engedés 3 sorozat 8 ismétlés

így hogy heti kétszer edzem talán vissza kellene venni a volument és elég lenne egy edzésen 1 gyakorlat 4 sorozattal?

2017. júl. 1. 20:04
 4/4 Klanwarrior ***** válasza:

Így hetente 4 alkalommal kap a karod, mivel a mell-hát edzéseken is erősen terheled, nem csak a két karedzésen.

Egyébként nem tudom, mennyire vagy haladó, de a fejlődésed hónapról hónapra lassulni fog akkor is, ha mindent jól csinálsz.

Nem csak a karod centiméterre pontos mérete a fontos, igazából ez sokadlagos dolog, a tükör és a mérleg sokkal többet mond a fejlődésedről.

Viszont ha azt veszed észre, hogy edzésről edzésre egyre gyengülsz, akkor az a túledzés jele, ami a fejlődésed útjába állhat, ilyenkor nem árt visszavenni a volumenből, vagy ha súlyosabb, pár nap pihenőt tartani.

Ezekre figyelj oda szerintem, és ha minden stimmel, akkor jól csinálod, és egyszerűen csak lassul a fejlődésed, ami naturálon nem ismeretlen téma.

2017. júl. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!