Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 32,5kg-s egykezes fekvenyomás...

32,5kg-s egykezes fekvenyomás mennyire számít durvának?

Figyelt kérdés
[link]
2017. júl. 28. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt írta: "Annak ellenére, hogy 95 ről visszafogytam 91 köré, az erő mégis jön"

Ezek szerint eddig még ennyivel sem csinálta. Szégyen.

2017. júl. 29. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Összesen annyi, vagy a 2 külön külön? Nem tudok rájönni
2017. júl. 29. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, hogy a Gyuri lesz az... :D Ennek kapcsán azért felmerül bennem a kérdés, hogy az embereknek vajon ennyire nincs önkritikájuk? Ha magamból indulok ki, vigyorgok, mikor képes vagyok akkora súllyal felhúzni, fekve nyomni, ami fél évvel korábban elképzelhetetlen lett volna számomra, de eszembe nem jutna feltölteni, mert tudom, hogy másnak az a bemelegítője lehet. Aztán lehet, hogy én vagyok szűklátókörű. :D
2017. júl. 29. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy, amíg még mindig az mindenki kérdése, hogy "mennyivel nyomsz fekve" addig nincs min meglepődni. Nem mindegy?
2017. júl. 29. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
A barátnője viszont nagyon csinos, úgyhogy innentől kezdve nincs sírás, hogy a nők csak az izmos palikra buknak!
2017. júl. 29. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
pumukli erőszint tizenév edzés után, ráadásul jó zsíros is
2017. júl. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!