1/7 Cortez70 válasza:
Beleolvastam. Azt írja a szálkás test eléréshez, hogy vissza kell venni a sulybol és több ismétlést kell csinálni. Na ez a legnagyobb marhaság, pont így vesztesz izmot, helyi zsírégetés pedig nincs. Szalkasitasnal is marad nagy suly csak az étrend lesz más és több kardio mehet mellé. Szóval nem ért annyira hozzá, szerintem.
2/7 anonim válasza:
Én is azt néztem:)
Ez egy tucat-divatoldal, sok értelme nincs.
3/7 Klanwarrior válasza:
Pontosan az szúrt szemet nekem is, mint Corteznak. És helyesírási hibát is láttam, ami azt jelenti, hogy a készítő el sem olvassa, mit írt, mielőtt kirakja.
4/7 anonim válasza:
"Az oldal nem található!
Sajnáljuk, de a keresett oldalt nem találjuk."
6/7 Klanwarrior válasza:
Szerintem a kérdező csinálta az oldalt, és hát mi megmondtuk neki. Nyilván be is zárta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!