Mivel egyem a túrót?
Figyelt kérdés
Már próbáltam sok mindennel fahéj, zsírszegény kakaópor, citrom, de egyedül csak úgy tudom megenni ha rakok bele egy kis cukrot de hát ugye az nem a legjobb:/ esetleg tudtok vmit ajánlani? Akár recept is jöhet.2017. júl. 26. 16:29
11/18 anonim válasza:
Magába se rossz, de ha fel tudom dobni miért ne?
12/18 anonim válasza:
Amúgy meg ha igazán vagány akarsz lenni, akkor tekerd be egy kis palacsintába aztán tolhatod az arcba.
13/18 anonim válasza:
Kis édesítőszer, fahéj, cukrozatlan kakaópor, natúr mogyoróvaj, hozzáadott cukor nélküli lekvár (vagy akár cukros, ha neked belefér). Ezek mind finomak, de sósan is jó, mint már írták.
14/18 anonim válasza:
Oo, ne haragudj, nem olvastam először, mit írtál megjegyzésben. Kis édesítőszer nem árt, azzal mehet.:)
15/18 anonim válasza:
Ugye jól néz ki? Én is ezzel tömegelek, 3 hét alatt 1kg izmot pakolok magamra, hogy ilyet eszek. És ez azért van, mert mezomorf testalkatú vagyok és jó a genetikám.
17/18 anonim válasza:
A bolti turo ehetetlen magabann, ha hazi, finom magaban is.
18/18 anonim válasza:
Én szeretem magában a túrót, de szoktam hozzá önteni egy pohár natúr joghurtot, azzal elkeverem (kb krémtúró lesz belőle), majd darabolok rá valamilyen gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!