Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 30 napos edzés segítség?

30 napos edzés segítség?

Figyelt kérdés
Ha erőfejlesztés céljábol akarok edzeni akkor lehet akár heti 4-5 alkalommal is azt olvastam. androidra vannak ilyen 30 napos biceps edzésterve ahol 3 naponta van 1 pihenő nap és én még pluszba két naponta nyomnék 15-20perces súlyzós edzést azt sok lenne? elsősorban erősebb és jobb kondiba szeretnék lenni aztán később mehetne ritkábban vagy hogy?

2017. júl. 22. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljes testre kell edzeni, nem csak bicepszre és nem ilyen playstoreos fszsággal. Heti 3x elég főleg ha kezdő vagy. 5 edzés meg egy haladónak is túl sok és felesleges naturálban.
2017. júl. 22. 13:08
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Heti 3 napos teljes testes edzés kell neked, azzal haladsz legjobban. Minden izomcsoportra edzesenkent 1-1 alapgyakorlat, gyakorlatonkent 3-4 sorozat, sorozatonkent 8-10-es ismetlesszammal.
2017. júl. 22. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm csak ilyen 4.5 meg 4.6 csillagosak ezek az alkalmazások és akkor biztos jó sok másnak is bejött meg írják hogy mennyit változtak...
2017. júl. 22. 13:17
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Amiket meg mi írunk azok meg még hatékonyabbak. De miért kérdezel, ha nem hiszel nekünk? Így nem sok értelme van válaszolni, ha te csak azt fogadod el amit előre elgondoltál.
2017. júl. 22. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Most ebbe inkább bele se megyek miért ostobaság a pontszámok alapján levonni bármilyen messzemenő következtetést.
2017. júl. 22. 13:23
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Még valami: az elején még bármi szarabb tervvel is van némi fejlődés, de utána hamar stagnálás van.
2017. júl. 22. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm akkor heti 3 szor csinálok teljes testes edzést és súlyzós edzést is aztán később meg alakítom, most elsősorban csak a jobb kondi és az erősítés a cél
2017. júl. 22. 13:29
 8/9 Klanwarrior ***** válasza:
Fogadd meg, amit Cortez ír. Ezek az alkalmazások nem érnek túl sokat, a készítők valószínűleg egyébként sem túl jártasak a témában, jobb, ha a tapasztalt emberek jól bevált útját járod be te is. Cortez leírta, de magad is olvass utána, hogy működik az edzés.
2017. júl. 22. 13:36
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
A heti 3 napos teljes testes edzés az maga a sulyzos edzés. Tehát guggolas, fekvenyomas, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, tricepszre pl tarkohoz engedés, hasprés, vadlizas. Mindenből 3 sorozat. És ezt nyomhatod heti 3-szor.
2017. júl. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!