30 napos edzés segítség?
Figyelt kérdés
Ha erőfejlesztés céljábol akarok edzeni akkor lehet akár heti 4-5 alkalommal is azt olvastam. androidra vannak ilyen 30 napos biceps edzésterve ahol 3 naponta van 1 pihenő nap és én még pluszba két naponta nyomnék 15-20perces súlyzós edzést azt sok lenne? elsősorban erősebb és jobb kondiba szeretnék lenni aztán később mehetne ritkábban vagy hogy?2017. júl. 22. 13:06
1/9 anonim válasza:
Teljes testre kell edzeni, nem csak bicepszre és nem ilyen playstoreos fszsággal. Heti 3x elég főleg ha kezdő vagy. 5 edzés meg egy haladónak is túl sok és felesleges naturálban.
2/9 Cortez70 válasza:
Heti 3 napos teljes testes edzés kell neked, azzal haladsz legjobban. Minden izomcsoportra edzesenkent 1-1 alapgyakorlat, gyakorlatonkent 3-4 sorozat, sorozatonkent 8-10-es ismetlesszammal.
3/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm csak ilyen 4.5 meg 4.6 csillagosak ezek az alkalmazások és akkor biztos jó sok másnak is bejött meg írják hogy mennyit változtak...
2017. júl. 22. 13:17
4/9 Cortez70 válasza:
Amiket meg mi írunk azok meg még hatékonyabbak. De miért kérdezel, ha nem hiszel nekünk? Így nem sok értelme van válaszolni, ha te csak azt fogadod el amit előre elgondoltál.
5/9 anonim válasza:
Most ebbe inkább bele se megyek miért ostobaság a pontszámok alapján levonni bármilyen messzemenő következtetést.
6/9 Cortez70 válasza:
Még valami: az elején még bármi szarabb tervvel is van némi fejlődés, de utána hamar stagnálás van.
7/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm akkor heti 3 szor csinálok teljes testes edzést és súlyzós edzést is aztán később meg alakítom, most elsősorban csak a jobb kondi és az erősítés a cél
2017. júl. 22. 13:29
8/9 Klanwarrior válasza:
Fogadd meg, amit Cortez ír. Ezek az alkalmazások nem érnek túl sokat, a készítők valószínűleg egyébként sem túl jártasak a témában, jobb, ha a tapasztalt emberek jól bevált útját járod be te is. Cortez leírta, de magad is olvass utána, hogy működik az edzés.
9/9 Cortez70 válasza:
A heti 3 napos teljes testes edzés az maga a sulyzos edzés. Tehát guggolas, fekvenyomas, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, tricepszre pl tarkohoz engedés, hasprés, vadlizas. Mindenből 3 sorozat. És ezt nyomhatod heti 3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!