Ha sok gyümölcsöt eszek az tényleg segít a fogyásban?
A hatékony fogyás titkai:
Kalóriadeficit: mozgással, diétával.
heti 3-4 kardio + kalóriadeficit ami kell
törekedj a legjobb minőségű ételekre
Jajaj
Az attol fugg milyet eszel.
Pl egy alma, nagyon alacsony a kaloratartalma, telito hatasa van es felkesziti az anyagcsered, tele van asvanyi anyaggal es vitaminnal, rosttal.
Nos mindenkep jobb, ha gyumolcsoket eszel, mint hogy chipset majszolsz, bar nem tudom a gyumolcsok melle mennyit eszel.
Ha betartod a napi fogyasi kaloria beviteled, ami a testsulyodtol es a magassagodtol is fugg,de vegyunk egy atlagos ajanlott dietazasi kaloriaszamot 800kcalt.
Egy atlagos kisebb meretu alma kb 45-50 kcal, tehat mellette meg ehetsz 750kcalt.
A legjobb gyumolcsok: malna 250 gram is nagyon keves kaloriat tartalmaz
Eper
Amik pedig fogyasztanak: dinnye,citrom,narancs,kiwi,ribizli (persze ezt is mennyisegre, nem azt mondjak ezzel, hogyha felfalsz 10 kilo ribizlit akkor fogyni fogsz, hanem helyettesitsd a tizorait, a nassolast egy kis gyumolccsel)
Ajanlom, hogy igyal minel tobbet, de ne cukros vizeket, hanem sima vizet, vagy asvanyvizet, mivel nyar van azt mondom legyen 3 liter naponta. Mivel a viz is segiti az anyagcsere folyamatokat.
Es igen! Igyal Zold teat, 3 csesze mar jelentosen kalorafogyaszto hatasu, raadasul nagyon egeszseges, engem fullosan rendbe tett.
Ha tul forro hozza az idojaras akkor fozd meg es tedd egy uvegbe es tedd a hutobe (persze cukor nelkul, en gyumocsoket szoktam beleb.szni pl epret vagy malnat)
Nem a legjobb,de tenyleg egeszseges, es a tea szinten anyagcsere gyorsito plusz meregtelenito hatasu is.
Es ha van idod mozogj, nem kell orakat eleg napi 10-15 perc, de ha eleg lusta vagy 5 is. Meg ha lassabban is latszik meg a hatas akkor is, egy ido utan jobb lesz meg attol az 5 perctol is.
De ha van kedved ugralokotelezz zenere, nekem bevalt lefogytam mint az allat es kitarto lettem, az ugralokotelezes = a futassal, szoval intenziv.
Na sok sikert:D
mozogni szoktam, eddig jobban erősítőgyakorlatok voltak, de most már a kardiót fogom erőltetni
elsősorban intervallum futás meg evezőpad
"mozogni szoktam, eddig jobban erősítőgyakorlatok voltak, de most már a kardiót fogom erőltetni
elsősorban intervallum futás meg evezőpad"
Ez ok, de számold a kalóriákat is
Én képtelen vagyok úgy fogyni, hogy nem minimális a gyümölcs. Ez egyéni, mert míg én csak éhes leszek a cukortól (sokan vagyunk így), van, aki jóllakik vele, legalábbis gyümölcs formájában. Van, akit a sok zöldség is akadályoz a fogyásban, mert nem jól laktat, csak hozza a sok ch-t :) Sokaknak viszont príma, térfogat, rost...
Nem hinném, hogy a gyümölcs gyorsítaná az anyagcserét, az köszöni, megvan jó étrend és aktivitás mellett... S hiába is gyorsítana, ha a gyümölcs miatt durván megugrik az ember kalóriabevitele, azt nem tudja ellensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!