Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért álltam meg a fogyásban?

Miért álltam meg a fogyásban?

Figyelt kérdés

Már ott tartok, hogy szinte szénhidrátot sem eszek. Zöldség, hús, meg napi 40 gramm zsír megy lenmagolajból. 95 kg vagyok jelenleg és 182 cm. Napi 750 gramm sovány hús megy 500 gramm zöldséggel, 40 gramm zsír, meg 100gramm iso whey zero. Heti 6 edzésem van. Mit csinálok rosszul? Máskor nem volt ilyen gondom, nyárra mindig sikerült a 6-7% tzs.

Mellé megy még heti 450mg propi, 300mg tren, 500mg boldenone.

2017. márc. 17. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, heti 300 trennel te nem fogysz. Jó. :D
2017. márc. 17. 07:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem viccből írtam ki a kérdést. Számomra is meglepő. Nem most nyomok először trent, így tudom, hogy az is van benne. A mellékhatásokat nem lehet összetéveszteni mással.
2017. márc. 17. 07:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha komoly a kérdés, amiben kételkedek... emelj a szénhidráton... a szervezeted kétségbe van esve és raktároz mindent... 2gramm*testtömeg szénhidrát alá nem érdemes menni... ha nem fogysz annyival, akkor keveset mozogsz...
2017. márc. 17. 09:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Valóban komoly a kérdés. Akkor megpróbálok a szénhidráttal variálni. Azt nem írtam, hogy 37 éves vagyok, ilyenkor már amúgy is lassabb az anyagcsere.
2017. márc. 17. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
A szervezetének nem kellene kétségbe esni 300 tren mellett. Ha 3g ch-t enne akkor is olvadnia kellene a zsírnak róla, sőt, izomnövekedést is kellene tapasztaljon.
2017. márc. 17. 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Erő is jött, kerekebb is lettem, nőttem is egy picit, de nem fogyok amit nem értek.
2017. márc. 17. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Baromság, testsúlyod mennyit változott? Mióta megy a cucc? Trennek boldival hoznia kellene kis tömeget, meg vinnie le a zsírt szépen. Ha látod, hogy kerekedtél, akkor lehetséges, hogy ez történik. De nem értem, hogy trent tolsz, akkor erre miért nem gondolsz.? :D
2017. márc. 17. 18:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy most új gyártó trenjét próbáltam ki és szerintem a fele lehet benne. Egyébként 3 hete megy a tren.
2017. márc. 18. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
tren sem épít a semmiből...
2017. márc. 18. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!