Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért álltam meg a fogyásban?

Miért álltam meg a fogyásban?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 170 cm és 70 kg-ról lementem 59-re, viszont onnan egy hete nem mozdul a mérleg, pedig már 98-7nek k3ne lennem. semmit nem változtattam az étrendemben, csak elkezdődött az iskola, de az plusz mozgás hiszen nyáron itthon punnyadtam. napi max 350 kcalt eszek meg.

2013. szept. 8. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És azt a 350 kcalt miből??
2013. szept. 8. 09:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Mikor mit. Nagyon sok tojást eszek, és sok almát, viszont lehet az a baj, hogy anyáék az iskola miatt kenyérrel(korpás) és joghurttal etetnek.(nem érdekli őket, múltkor már sírtam, de azért lenyomták a torkomon)
2013. szept. 8. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Szálkásitó étrend nélkül nincs fogyás.
2013. szept. 8. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Meg is értem a szüleid, jól teszik ha lenyomják a torkodon, legalább megjön az eszed.

Az az 59 jó, bár nekem úgysem fogod elhinni pedig van tapasztalatom bőven.

Végezz súlyzós edzést, aerob mozgást, szálkásító diétával mert ez így csak koplalás és azért nem fogsz tovább mert a testep amikor épp kap egy falatnyi kaját azonnal raktárba dobja mert fél hogy újra jön az éhség-idő.

legyen testömegkilogrammonként 2,5-3g fehérje(tojás, sovány sajt, sovány túró, hal, húsok, hüvelyesek stb), 0,5-1g ttkg széhidrát(a korpás kifliből ez meg is van ha délelőtt megeszed szépen), a többi pedig legyen halolaj, lenmagolaj.

2013. szept. 8. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:

És nem gondolod, hogy normálisan kéne enned?

Egy körülbelül 5 db tojás... vagy 3 tojás és 2 alma..

2013. szept. 8. 09:17
 6/11 A kérdező kommentje:
hogy rendesen? ez túl sok? (pl reggeli egy korpás kenyer nagyon véknyan megkenve rio mare lazacpástétommal,tízórai egy alma, és ebéd egy korpás kenyér egy szelet sonkával.)
2013. szept. 8. 09:37
 7/11 A kérdező kommentje:
ebéd után nem szoktam enni, maximum ha éhes vagyok néhány szem málnát
2013. szept. 8. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:

fent írtam mi számít rendesnek. szálkásító diéta.

reggelire eszel tojást, vagy zabkását

suliba viszel korpás kiflit (sovány sonkával, sovány sajttal, de ha már telik rio mare pástétomra, akkor simán vihetnél csirke/pulyka mellet/combot szendvicsbe.

ebéd zöldség/barnarizs

uzsi (jut eszembe, délután felé már csökkentsd a szénhidrátot, uzsonnára már legyen meg a 60-120g szénhidrátod).

vacsora legyen fehérjedús, szénhidrát nélkül(lehetőleg lassan felszívódó fehérje, pl sovány túró de ha az nincs, mehet tojás, vagy hús, hal stb.) zöldséggel.

edzened is jó lenne. heti 3 teljes testes átmozgató, de naponta minimum fél óra intenzív aerob mozgás kell!

azt hogy mennyi fehérjét és szénhidrát van a kajádban, kalóriatáblázatokból ki tudod számolni.

egy nap neked kell

minimum 120-180g fehérje

maximum 60-120g szénhidrát

a maradék amennyi kell még az 1200-1600 kalóriához az menjen zsírból (jó zsírok pl. halolaj, s ennek a fele mehet tojássárgából, vagy szobahőmérsékleten szilárd zsírból, húsok zsírjából stb)

2013. szept. 8. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:
bocs az uzsi kimaradt, legyen hús.
2013. szept. 8. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
350 kcal naponta? Agyon csapnálak ha az én kölköm lennél! Az csak az éhenhaláshoz elég. Fejlődő szervezeted van, súlyos károkat okozol ezzel. És hogy miért nem fogysz? Mert koplal a szervezeted, tessék többet enni, ahogy már előttem részletesen le is írták. Egyébként a súlyod is jó már, sok mozgással ez már régen elég lenne...
2013. szept. 8. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!