Miért álltam meg a fogyásban?
Meg is értem a szüleid, jól teszik ha lenyomják a torkodon, legalább megjön az eszed.
Az az 59 jó, bár nekem úgysem fogod elhinni pedig van tapasztalatom bőven.
Végezz súlyzós edzést, aerob mozgást, szálkásító diétával mert ez így csak koplalás és azért nem fogsz tovább mert a testep amikor épp kap egy falatnyi kaját azonnal raktárba dobja mert fél hogy újra jön az éhség-idő.
legyen testömegkilogrammonként 2,5-3g fehérje(tojás, sovány sajt, sovány túró, hal, húsok, hüvelyesek stb), 0,5-1g ttkg széhidrát(a korpás kifliből ez meg is van ha délelőtt megeszed szépen), a többi pedig legyen halolaj, lenmagolaj.
És nem gondolod, hogy normálisan kéne enned?
Egy körülbelül 5 db tojás... vagy 3 tojás és 2 alma..
fent írtam mi számít rendesnek. szálkásító diéta.
reggelire eszel tojást, vagy zabkását
suliba viszel korpás kiflit (sovány sonkával, sovány sajttal, de ha már telik rio mare pástétomra, akkor simán vihetnél csirke/pulyka mellet/combot szendvicsbe.
ebéd zöldség/barnarizs
uzsi (jut eszembe, délután felé már csökkentsd a szénhidrátot, uzsonnára már legyen meg a 60-120g szénhidrátod).
vacsora legyen fehérjedús, szénhidrát nélkül(lehetőleg lassan felszívódó fehérje, pl sovány túró de ha az nincs, mehet tojás, vagy hús, hal stb.) zöldséggel.
edzened is jó lenne. heti 3 teljes testes átmozgató, de naponta minimum fél óra intenzív aerob mozgás kell!
azt hogy mennyi fehérjét és szénhidrát van a kajádban, kalóriatáblázatokból ki tudod számolni.
egy nap neked kell
minimum 120-180g fehérje
maximum 60-120g szénhidrát
a maradék amennyi kell még az 1200-1600 kalóriához az menjen zsírból (jó zsírok pl. halolaj, s ennek a fele mehet tojássárgából, vagy szobahőmérsékleten szilárd zsírból, húsok zsírjából stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!