Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagy súlyos guggolás és...

Nagy súlyos guggolás és felhúzás után miért vagyok baromi fáradt?

Figyelt kérdés

A tesztoszteron-szintem mintha nullán lenne, pedig két napja volt az edzés. Bágyadt vagyok, semmihez nincs erőm, és természetesen erősen izomlázas vagyok. Ma lenne mell, de mintha fölösleges volna elmennem. És ez minden héten 2-3 napig a lábnap után. (Pihenőhét után is, tehát nem túledzés szerintem.) Kaja rendben van, bár mehetne több CH is akár, de attól picit zsírosodnék és azt nem szeretném...

Veletek is megesik? Mit tanácsoltok?

2017. júl. 19. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szokott ilyen gondom lenni.
2017. júl. 19. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig ez túledzés jele

"A tesztoszteron-szintem mintha nullán lenne, pedig két napja volt az edzés. Bágyadt vagyok, semmihez nincs erőm, és természetesen erősen izomlázas vagyok. Ma lenne mell, de mintha fölösleges volna elmennem"

2017. júl. 19. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Elmentem, elég jót melleztem, kicsit feldobott, már nem vagyok annyira nullán. Viszont nálam ez majdnem minden lábazás után így van sajnos. Lábazzak kéthetente?? :(
2017. júl. 19. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem. Csinálhatod hetente, csak legyenek progressziók, vegyél vissza és szép lassan juss vissza erre a szintre.

Nem baj ha 0.5-1 évbe fog telni, úgyis terveztél még élni ennyi ideig nem? :D

2017. júl. 19. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Erőnövelő edzésben voltam épp, tehát lehet, hogy tényleg a nagy súlyok miatt érzem ezt. Bár ahogy mondtam, ha kihagyok egy hét edzést, és ez az első edzésem, akkor is ugyan ez van, pedig akkor teljesen kipihent szintről indulok. Mindenesetre köszönöm a válaszokat, majd kísérletezem!
2017. júl. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!