5 hetem van nyaralásig, milyen gykorlatokat ajálnátok ami picit ki kerekíteni az izmokat?
Figyelt kérdés
Edzettem már pár hónapot ezelőtt de 3 hónapja már nem...megvan az alap,csak most idő szűkében gyorsan szeretnék valamit alkotni.Tudom,hogy nem lehet csodát csinálni,de azt viszont jól tudom,hogy 5 heti kemény edzés nem marad nyom nélkül. Ti milyen gyakorlatokat csinálnátok a helyemben illetve a kaja mellé valamilyen protein shake esetleg kreatin mehet? Nem óriás karokra meg vastag lábakra gondolok egyszerűen legyen meg az a kis beütés h "te tuti elkezdtél edzeni" biztos minden gyurósnak ismerős szöveg.2017. júl. 14. 15:22
11/17 anonim válasza:
Aha szar genetika. Figyelj kisfiam akkor matekozzál egy kicsit 7/12= ~580g hetente, azaz fél kiló minőségi tömeg. Ha sikerül belőnie valakinek így egy folytonos növekedést akkor összeteheti a kezét, hogy így sikerült tömegelnie nem azon fog siránkozni, hogy jaj de kevés. De mivel egy fogalmatlan kis pöts vagy ezért ezt nyilván nem látod át, csak a ződ dzsámbóig terjed az agyad.
12/17 anonim válasza:
* a hetente az havonta akart lenni.
13/17 anonim válasza:
Amúgy miért tőlünk kérsz tanácsot, itt a gyakorin?
Ugyis te vagy a szent, aki 3 hét alatt 7kg-ot felszedett.
Akkor csináld azt, mint eddig.
14/17 A kérdező kommentje:
Oké krumplifejű legyen neked igazad,törekedj az évi 3+ kilódhoz, ja az lehet h a fiad lehetnék de ez már megint csak a te bajod vénember.Törődj azzal, h meg 10 év és mindenből kiöregedsz ne itt irkálj hanem menj és rendezd a számláid :DD
2017. júl. 14. 18:44
15/17 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag tényleg meg se kellett volna kérdeznem de azért biztató, h ennyivel jobb a genetikán 8 embernél thx bye
2017. júl. 14. 18:45
16/17 anonim válasza:
27 éves vagyok, bár az értelmi szintedből ítélve valóban lehetnél a fiam is, ha 20 évesen csináltalak volna. Közöd nincs a sporthoz.
17/17 anonim válasza:
Oké, értettük, te vagy a csoda.
Csináld továbbra is ezt, szedj fel az 5 hét alatt még 11 és fél kilót. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!