5 hetem van nyaralásig, milyen gykorlatokat ajálnátok ami picit ki kerekíteni az izmokat?
Figyelt kérdés
Edzettem már pár hónapot ezelőtt de 3 hónapja már nem...megvan az alap,csak most idő szűkében gyorsan szeretnék valamit alkotni.Tudom,hogy nem lehet csodát csinálni,de azt viszont jól tudom,hogy 5 heti kemény edzés nem marad nyom nélkül. Ti milyen gyakorlatokat csinálnátok a helyemben illetve a kaja mellé valamilyen protein shake esetleg kreatin mehet? Nem óriás karokra meg vastag lábakra gondolok egyszerűen legyen meg az a kis beütés h "te tuti elkezdtél edzeni" biztos minden gyurósnak ismerős szöveg.2017. júl. 14. 15:22
1/17 anonim válasza:
Amúgy meg mit vársz 5 hét alatt? Max 1kg izmot tudsz felszedni, ha mindent jól csinálsz. Ez látszódni sem fog.
Ha meg neki állnál a fogyásnak, akkor max 5kg-ot tudnál leadni, az már kicsit jobban látszódna. De mi értelme fogyni, ha nem vagy dagi, a minimális izmod is elveszne
2/17 A kérdező kommentje:
3 het alatt jumbo Professionallal 7 kilót szedtem fel...nem mondom,hogy mind izom volt,de 70 kilo mellből felment 110 re x10
2017. júl. 14. 15:42
3/17 A kérdező kommentje:
Egyszer lenne egy olyan ezen az oldalon,hogy a kérdésre válaszolna valaki és nem a saját kissebségi komplexusát enyhítené a kérdésemen akkor már kapna egy csillagot ez az oldal!
2017. júl. 14. 15:43
4/17 Cortez70 válasza:
Nem sok lesz ennyi idő alatt. Heti 3 teljes testes tervet nyomj, alapgyakorlatokkal. Nem kell proteinpor, ha megvan szilárd kajából is a napi 1,5-2g x ttkg mennyiseg. Kis kreatin mehet, de az sem csodaszer.
5/17 anonim válasza:
Inkább egyszer lenne olyan, hogy normális kérdést látok.
Komolyan 5 hét alatt te csodát akarsz tenni.
A másik meg, kaptál választ a kérdésedre, #2 válaszomból, de ne zavarjon.
6/17 anonim válasza:
3 hét alatt 7kg? Kérlek mesélj még...
7/17 anonim válasza:
Én anno kb. 1 év alatt pakoltam fel ennyit de a gyökér úr pár hét alatt mer ugye ződzsámbó. Tuti minőségi tömeg jött apám. Élvezd a vizes zsírodat.
8/17 A kérdező kommentje:
Cortez70 köszi a válaszod!
2017. júl. 14. 16:01
9/17 Cortez70 válasza:
Nincs mit, de a többieknek is igazuk van, csak nekem most jobb kedvem van, így nem akartam durvát írni. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Ez egy teljesen normális kérdés, intelligensen is válaszolhattál volna,hogy sajnos ez lehetetlen ezért es ezért.. na de mindegy... igy van 7kg, egy szóval se mondtam,hogy tiszta izom,de nem is lötyögő háj, sajnálom, hogy a genetikád tükrözi a krumpli fejed,de vannak olyan emberek akik gyorsan tudnak felszedni és leadni súlyt. Biciklizz le a Balatonra ne itt kellemetlenkedj.
2017. júl. 14. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!