145 kiló vagyok, szeretnék kockahasakat, hokgyan tehetném ezt meg a ba latoni nyaralásig 3 hét alatt? Olyat lehet hogy Big mac-et eszek és fogyok?
Figyelt kérdés
Napi 16 hamburger mellől nem tágítok csak a 6 pizza mellől.2015. júl. 23. 19:22
1/14 anonim válasza:
ÚRISTEN!!!! Hogy bírod?! 16 hamburger?!?!
Így nem fogsz soha a büdös életbe lefogyni, nemhogy még kockahasat is! Meg különben is 3 hét nagyon kevés idő!
Max puding kocka lehetséges :D
2/14 anonim válasza:
Fogsz egy filcet és rajzolsz kockákat a hasadra :D
3/14 A kérdező kommentje:
köszi,de nem látom a hasam alját
2015. júl. 23. 19:36
4/14 anonim válasza:
16 burger nem sok en 4,5 pizzat eszek csak azt a felet odaadom a kutyamnak Janinak nagyon cuki.Gondolkoztam rajta hogy megeszem, de meg csak hizlalom azutan szeretnem. Ja meg van egy malacom. A neve Angela szep szuka. Visszaterve a temara Nekem kockahasam lett 3 nap alatt es mar csak 95 kg vagyok. Sok sikert!
5/14 anonim válasza:
Unalmas a nyári szünet mi? Egyébként nem lehetetlen,szomszédunk 210 kg-ról fogyott le 75 kg-ra 2,5 hét alatt. Nem evett mást csak bauxitfőzeléket jó kis kálisóval.
6/14 anonim válasza:
KAMU!!!!!
Ilyen buta senki nem lehet.
7/14 A kérdező kommentje:
lebutáztál mindjárt rádugrok!
2015. júl. 23. 19:40
8/14 anonim válasza:
Ne törőggyé semmivel egyé zsömlét kiflivel
9/14 anonim válasza:
Obvious troll is obvious.
Nekem viszont melegem van ahhoz, hogy túlszárnyaljam szellemességben. Pedig az ilyen topikok néha elég szórakoztatóak tudnak lenni, ha kreatívak a hozzászólások. Eh.
Kockahasakat... Ja, ennyi súlyból már több is kitelik :)
10/14 Koplárovics Béci válasza:
Ha felkel a nap, úgyis kővé válsz. Éjszaka meg senki sem látja ha kiönt a Balaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!