Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hét alatt 8 kiló fogyás az...

3 hét alatt 8 kiló fogyás az sok v kevés?

Figyelt kérdés

Hozzàteszem a stressztől....ill h nem birtam enni napokig mert ideges voltam

63-rol 55- re

N

169/cm vagyok

2015. júl. 10. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Az lehetetlen :)

Oké, kilókban megtörténhet, extrém esetben (velem mondjuk nem, maximum ha kiképzőtáborba kényszerítettek volna, de ott is összeestem volna. ha nem eszem és hidegben vagyok nonstop, az közel sem jelent ekkora súlyveszteséget. de én nehezen fogyok), de az fogyókúrás szempontból nem fogyás, ha vesztesz egy csomó vizet meg salakanyagot...

2015. júl. 10. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg. Nem egészséges. És vissza is fog jönni kamatostul.
2015. júl. 10. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem koplalsz, hanem a stressztől van, akkor miért kérdezed, hogy ez kevés-e? :D

Egyértelmű, hogy rengeteg és egyáltalán nem egészséges. Egyél normálisan, mert mindenféle bajod lesz.

2015. júl. 10. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nemfog visszajonni szerintem...hasamon latszodik leginkabb...v mellkas ..arc..combom vadlim nem sovàny...sajnos...nincs etvagyam sokszor...csak cigi...energiaital... Tudom h ennek nagyon nem lesz jo vege de az idegesseg miatt nm tudok enni
2015. júl. 10. 13:10
 5/6 anonim válasza:

Hát pedig hidd el,hogy visszajön:(

Én is az idegtől fogytam 6kg-ot és 10 jött vissza.Addig meg sem állt:(

Ugyanis egy idő után muszáj enned és az egy az egyben rád fog rakódni,mert a szervezeted azt mondja,h nem kockáztat:)

2015. júl. 10. 13:18
 6/6 anonim válasza:
hallod haver fogytál 8 kilót de nagyon sok izmot vesztettél mert izom nehezebb mint a zsír ezt ne folytasd mert csak magaddal baszol ki
2015. júl. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!