Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így leadhatom a felesleget?

Így leadhatom a felesleget?

Figyelt kérdés

Étrendem:

Reggel (kb.: 9:00-kor) megeszek 3 kis tál zabpelyhet (vagy Cookie Crisp-et vagy pedig Corn flakes-t) yogurt-tal.

Délben (kb.: 12:30-kor) eszek levest és másikfélét

Délután (kb.: 15:00-kor) eszek valami apróságot, mondjuk egy szelet kenyeret sajttal és uborkával.

Este (kb.: 18:00-kor) eszem utoljára, általában zabpelyhet vagy az ebédről megmaradt főtt ételt.

A nap közben persze megeszek délután 1-2 gyümölcsöt, ha nagyon éhes vagyok, hogy csillapítsa az éhségem.

Emellet naponta megcsinállok 100-100 combemelést, 50 hasprést, 20 női fekvőtámaszt, 30-40 dreppet és 1 kg-s aerobik súlyzóval is gyakorlok.

Ha állok van egy nagyobbacska úszógumi a hasamon, a kezem se elég vékony, a combjaim pedig már belülről súrolják egymást, ami idegesítő. Ezeket a plusszkilókat akarom leadni, szerintetek sikerül ezzel a tervvel a suli kezdetéig?

2015. júl. 10. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nézd, nem tudunk Rólad kb. semmit, azt se, mi Neked egy kis tál, a "másikféle" is lehet bármennyi bármi, de mondjuk a leves is ismeretlen tényező...

Az pedig nem persze, hogy nasiznod kell, mert még 4 étkezés mellett is nagyon éhes vagy...

Kéne egy nagyobb súlyzó, 1 kiló az úgy kb. semmi, s ezt egy full edzetlen lusta valaki mondja. Mondjuk lehet találni tornát, ahol előfárasztják az izmokat és sok ismétlést nyomnak vele, úgy még kemény is lehet, de alapvetőpen nem így edz az ember, bár nem tudom, mi a célod. Én már fogyáskor is szeretem a normál, 6-8 ismétléses gyakorlatokat, amihez kell némi súly egy kezdőnek is, 1 kilóhoz nem is tudok megfelelő izmot mondani, bármire gyúrok, jóval több kell. Bár biztos vannak nálam sorvadtabb izmúak, az enyém nem sorvadt, csak olyan, amilyen egy edzetlen embernek van a gép előtt.

2015. júl. 10. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
neked nem emelgetések meg fekvőtámaszok kellenek... hanem valamilyen aerob mozgás ami égeti a zsírt (lassú kocogás stb.)
2015. júl. 10. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Add meg az adataidat(magasság, súly, nem), ezek nélkül nem lehet megmondani, hogy ez az ételmennyiség sok vagy kevés neked.

Délután semmiképp ne egyél kenyeret meg zabpelyhet, helyette menjen saláta, egy kis gyümölcs, túró, joghurt, tojás, hús, zöldségek.

Reggelire a zabpehely jó, de elég magas a kalóriatartalma, szóval azért csak okosan vele, a cukrozott cookie crisp felejtős.

2015. júl. 10. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Így nem a felesleget fogod leadni (alias zsírt) hanem a izomzatot ami nem várt alakhoz fog vezetni...

Meg mi ez a Cookie Crisp meg Corn flakes... agyon cukrozott semmire nem jó zabpelyhek.

2015. júl. 11. 06:47
 5/5 A kérdező kommentje:
151 cm, 46 kg és lány. Még tini vagyok.
2015. júl. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!