Starting Strength,ICF 5x5.A hízás a kajálástól függ,nem az edzéstervtől.Számold a napi kajabeviteled,mert tuti,hogy nem eszel eleget.
2017. júl. 13. 11:13
2/8 anonim válasza:
Javaslat.: Pufirizs. Napi egy zacsi, az kb 80g + ch. Lehetőleg elosztva edd és ne egyszerre.
Mindemellett legyen meg a szilárd táplálék legalább napi 4* a kiegek mellett.
tömegnövelő edzés pedig nincs. ósdi mítosz ahogy sok egyéb is. mindig közel hasonlóan kell edzeni. válassz mindig akkora súlyt amivel megy 6-12 és hajrá. illetve használj több izomcsoportot illetve ízületet igénybe vevő "erő" gyakorlatokat, mint felhúzás, evezés, guggolás, különféle nyomások, stb.
2017. júl. 13. 11:18
3/8 anonim válasza:
#2 annyiszor eszik,ahányszor akar,kieget meg nem kell feltétlenül használjon.
2017. júl. 13. 11:25
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Jöhetnek még hasznos tippek.
Nincs egy olyan 5x5 program, amiben több a gyakorlat?
2017. júl. 13. 11:28
5/8 anonim válasza:
ICF 5x5
2017. júl. 13. 11:30
6/8 Klanwarrior válasza:
Nem létezik tömegnövelő meg szálkásító edzésterv. Mindig nagy súlyokkal kell edzeni, és ha nem jön a tömeg, akkor többet kell kajálni. Olyan nincs, hogy akármennyit ehetsz. Van, aki 3g/ttkg CH-tól tökéletesen tud tömegelni, és létezik olyan is, akinek ugyan ehhez 6-7g/ttkg kell. Fogadni mernék, hogy neked a kajád nincs rendben. 300g rizst 150g zabbal szerintem le tudnál nyomni egy nap. Edzéstől nem fogsz hízni kalóriaminuszban.
2017. júl. 13. 11:41
7/8 anonim válasza:
Maximális erőt kell fejleszteni. Sok szakirodalom van róla a neten.
2017. júl. 13. 14:24
8/8 anonim válasza:
Minek több gyakorlat? Teljesen felesleges. A szabadsúlyos, összetett gyakorlatoktól lehet jól fejlődni, ahogy azt írták előttem is. 2 évet stagnáltam az ilyen sokgyakorlatos edzéstervek miatt. Aztán elkezdtem felhúzni, elhagytam a csigás, gépes gyakorlatok jelentős részét, és láss csodát, elkezdtem fejlődni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!