Csak én vagyok ilyen bélpoklos, vagy tényleg kevés az, amit eszek?
Most éppen szálkásítok, kb. 2400-2700 kalória a bevitelem.
Ezt mind tiszta kajából viszem be: zab,csirke,zöldségek,hüvelyesek,rizs,kókuszzsír, tészták, amikor valami olyat csinálok, azt is tk lisztből csinálom
Néha van csalás, de azok ilyen apróságok, mint pl. egy kevés ketchup
Ez a mennyiség nekem nagyon kevés, egész nap éhezek.
Iszok rendesen, kb. napi 4-5 liter vizet és vitamint is szedek.
Ez tényleg ilyen kevés mennyiség, vagy csak én vagyok ilyen bélpoklos?
Félek mi lesz, ha 10kg-mal könnyebb leszek és majd tömegelek, akkor is éhezni fogok
A zöldség bevitelem annyiból áll, hogy néha teszek a csirkéhez zöldségeket pl. hagyma, paradicsom, brokkoli, (bab) stbb.. és a rizshez teszek kukoricát, zöldborsót
Napi 300g tuti megvan, néha több is.
Ez kevés?
Nemcsak te :D
De van pár tippem. Találd meg a neked megfelelő, laktató étrendet. Én a nekem rossz makrókkal nem kis pluszban is éhezem, nekem jó étrenddel a súlytartás laza, szálkásítani azért már más, de megoldható, csak nehezen. Az étkezések száma, időzítése is sokat számíthat. Van, aki nem nagyon bírja a kicsi étkezéseket (mondjuk a 1200 kcal alattiakat, 2 ilyen embert is ismerek), csak éhes lesz tőlük vagy túl hamar megéhezik. Van, akit a szénhidrát nem laktat, sőt, éhessé tesz. A testünk működése elég fura lehet. Ki kell tapasztalni, neked mi jön be.
Van, akinek segít a nagy térfogat (300g zöldség az szerintem semmiség, bár nekem 1-2 kiló sem ér semmit laktatás szempontjából) vagy a több rost...
Próbálnék változtatni a makrók arányán, kicsit több zsír és kevesebb szénhidrát, hátha bejön. Az ételeid teljesen jók, de itt finomhangolásra van szükség, úgy látszik.
S újra kiemelem az elosztást, nekem az segített, hogy összevontam étkezéseket és másoktól is olvastam már ezt itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!