Miképpen tudnék hízni min.6-7 kg-t kevés idő alatt?
Figyelt kérdés
Nos.. Az a helyzet, hogy 170cm vagyok és kb. jelenleg 53-54kg. Mindenképpen szeretnék minimum 60 kilóra felmenni, mert eljutottam arra a pontra, hogy nem érzem magam jól a testemben. Nem vagyok túl élelmes gyerek, napi szinten max ha 4x tudok enni. Az "egyek többet" nem nagyon jönne be ebből következtetve.. Hogyan tudnék, és mivel hízni? Tömegnövelőn gondolkoztam, ami mellé természetesen heti kb. 2-3x eljárnék ha kell edzeni. Vagy esetleg van valami más mód rá még, amiről nem tudok? Nagyon még nem jártam utána a dolognak, ezért fordulok hozzátok, hátha. :)
Mindenképpen enned kell, nem tudom, mit számít, hogy max. 4-szer eszel. Egy étkezéssel is lehet rendes kalóriatöbbletben enni, nyilván nem mindenki tudja megoldani, de van, akinek még könnyű is.
Ha izmot akarsz felszedni, akkor fél évre is szükséged van és rendes edzésre, pihenésre. Zsírban gyorsabban hízhatsz, de az sokkal kevésbé célszerű.
Enni mindenképpen kell és sokkal jobb, ha nem tömegnövelőhöz nyúlsz. Amúgy ha azt meg tudod enni, rendes ételt miért nem? Ezt sosem értettem.
2017. júl. 7. 23:28
2/6 anonim válasza:
Tömegnövelő nem kell. Heti 3 alkalommal kéne teljes testes edzés. Izom meg havi 1 kg jöhet kb., úgyhogy gyorsan nem fog menni.
2017. júl. 7. 23:46
3/6 anonim válasza:
3,5%-os tej. Először csak napi 1 liter hogy hozzászokjon a gyomrod, lehetőleg oszd fel 2 de akár 4 részre is, de ha egybe iszod az sem baj. Két hétig mehet a napi 1 liter, utána napi 2. Elején sokat fogsz szarni meg kicsit pattanásos leszel, de meg fogod szokni egy idő után. Az elején nekem is szar volt de mostmár csak azért iszok meg napi 2 liter tejet mert jól esik. Én tavaly július végén kemény 66,5kg-al mértem be (189cm mellé), szeptember közepén már a 80-at átléptem, utána elkezdtem edzeni, a csúcs 89kg volt, most vagyok 81, és már nem is vagyok annyira zsíros (szó-szó, 18%). Menj fel kb. 63-65-re, aztán kezdj el edzeni de mellette idd tovább. Semmilyen tömegnövelő nem fog mellé kelleni hidd el. :DDD
2017. júl. 8. 00:59
4/6 anonim válasza:
Tej? Hagyjad már
2017. júl. 8. 07:18
5/6 anonim válasza:
Miért, szerinted ha valaki megiszik 2 liter zsíros tejet minden nap egy hónapon keresztül akkor nem fog meghízni? :DD Próbáld ki... Én annyit tudok mondani, hogy ugyanaz volt a problémám mint a kérdezőnek, elkezdtem azt amit írtam, 1 évvel később most meg már van egy normális ember formám, előtte meg 189/66... Úgy néztem ki, mint egy rossz anorexiás modell... Azért így plusz 15 kilóval jobb. Még ha ennek a nagy része nem is izom. Hidd el, tudom mi jár a kérdező fejében most, én is így voltam, szívesebben lettem volna 130 kilós zsíros disznó mint 66 kilós kis pálca. Mindegy neki hogy zsíros lesz-e vagy nem... Próbáld csak ki nyugodtan úgy ahogy leírtam kérdező, garantálom neked, hogy egy hónapon belül minimum 3-4 kilót fel fogsz szedni, és ez nagyon az alja, szerintem még több is lesz.
2017. júl. 8. 10:14
6/6 A kérdező kommentje:
Na szval.. :D Enni szeretek, de nekem a napi négy étkezés elég. Edzeni mindenképpen akarok, elején még lightosba, aztán meglátom, később akár komolyabban neki kezdek. Legalábbis erre gondoltam:D
Erre a tejes témára egyáltalán nem gondoltam :D Teljes mértékben leírtad a jelenlegi helyzetemet.. Viszont nincs valami egyéb káros hatása annak a napi mennyiségnek, azon kívül amiket leírtál, meg hogy híznék?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!