Jamle29 kérdése:
Hogyan tudnék látványosan hízni? 14/F
Figyelt kérdés
Tudom legtöbben hízni akarnak, de én épp ellenkezőleg, nagyon sovány vagyok de mégis 47kg körül van a súlyom. Van olyan osztálytársam aki ugyanennyi kiló de mégse olyan vékony mint én. Több mindennel is próbálkoztam de csak a mérlegen látszott meg (ott is csak pár kiló) és semmi különbség és már nem tudom hogy hogyan tudnám úgy növelni a súlyom hogy mondjuk az meg is látszon
ui.: 14/F 153cm körüli
2017. márc. 30. 17:07
1/4 A kérdező kommentje:
és nem szerekkel szeretném ezt elérni
2017. márc. 30. 17:10
2/4 anonim válasza:
hát én tavaly ilyenkor 75 kiló voltam.. magas vagyok 205cm. Énis brutál vékony voltam mert ugye 75 kiló az semmi ilyen magassághoz. 1 év alatt hiztam 28 kilót. 103 körül vagyok most. Edzek heti 5x nagy súlyokkal. Kb 90 kilóig ittam napi 2 fehérjét, fél kiló csirkét, 5 tojást, 30dkg rizst, 125g túrót, 100-200g zabos-csokis kekszet. Aztán ugye ősszel már 90+ voltam azóta még többet eszek és jön a tömeg. Orrba-szájba kell enni lehetőleg értelmes kajákat. Irj üzit ha irjak étrendet
3/4 anonim válasza:
Mi a jó abba ha egy hájpacni leszel most komolyan? Nem hogy inkább izmot szednél fel és alapból jól néznél ki alacson tzs-vel, nem inkább fölöslegesen szedsz fel zsírt amivel csak ártanál magadnak...
4/4 anonim válasza:
első válaszoló vagyok: olvasom hogy nem szerekkel akarod elérni. Ha fehérjére gondolsz pl. vagy tömegnövelőre, aminosavakra, edzéselőttire.. mert te is tudatlan vagy még a témában akkor megsúgom h ezektől semmi bajod nem lesz. Fehérjével kitudod egésziteni a fehérjebeviteled. 90-100g fehérjét kell bevinned amúgy 1 nap. Ahhoz még nem kell fehérje. 300g csirkemell, 4 tojás meg 1 kistányér túró cukrozva és leis van tudva. Tömegnövelő is jó dolog de fölös 47 kilónak. Azzal kitudod egésziteni a fehérje és szénhidrát beviteled, de tartalmazhat kreatint, bcaa-t is akár. Szénhidrátot amúgy bőven tudod fedezni. Pl 200g rízs, 50g zab, 200g krumpli. További tápkiegek pl. az aminosavak amikre majd visszatérünk nálad 1-2 év múlva. Esetleg ha tele vagy pénzzel L glutamint vehetsz de a BCAA fölös.Edzés előtti pedig energizál, felpörget kicsit. Nem kell tőle félni. Én ha suli után megyek mindig iszok mert elálmosodok 1-2 órán és kell a felpörgés. Zsír beviteled is legyen kb 50g. Én vettem már kreatint is jött fel vele tömeg kicsit gyorsabban. Edzésen meg nem bu/ziskodni. Én rúddal kezdtem a fekve nyomást 4x 6-ot birtam nyomni. Ma meg 80-al nyomtam 8-at. Nyomni kell, fejben dől el hogy kimegy e a súly. Vállból nyomást nyomj olyan súllyal amivel megy 20, aztán még 20. Utána 12, persze nagyobb súllyal, aztán 6-8 de ezeknél már szakadj meg. Így jobban fog jönni a tömeg mintha 10-15 ismétléssel csinálnád, és még el se fáradnál. Hajrá!Írj ha van valami eredmény vagy kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!