Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Protein nelkul is ellehet...

Protein nelkul is ellehet erni jo eredmenyketet testepites teren?

Figyelt kérdés
Mi a kulonbseg a ketto kozott?
2017. júl. 11. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Protein nélkül nem,de a fehérje az nem olyan fontos
2017. júl. 11. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Mondom hogy meghalnal protein nelkul nem tudom mit kell ezt kitoroltetni Ha nem hiszed probald ki

Ha pedig a porra gondolsz akkor meg felesleges

2017. júl. 11. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Fujj felejcsd ell a kokszos port, meg akarsz halni?
2017. júl. 11. 09:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi ,,megtisztelo" valaszokat...ahogy latom itt jo sokan pokrocot reggeliztek...de valahol azt olvastam hogy egy ido utan kelleni fog a testepitesnel hogy elerj egy jobb eredmenyt,es ezt szeretnem tudni hogy igaz ez?mert en nem akarok hasznalni :/
2017. júl. 11. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Zabot reggeliztem, hidd el az rosszabb.

Ameddig normális kajával tudod fedezni addig nem kell koxos por.

2017. júl. 11. 09:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Valahogy megertelek :/ en a munkam miatt reggel eszek s a tobbit turmixba s egesz nap 6-ig azt iszogatom,de a tokom ki van a sok turmixal
2017. júl. 11. 09:46
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
95%
Ha megvan szilárd kajából is az elegendő fehérje akkor nem kell proteinpor. Ennyi.
2017. júl. 11. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Dika koxos károly megmondja, nekemisa szemelyesedzom monta h feherespor nelkul nem leszel nagy mijen igaz tölle
2017. júl. 11. 09:59
 9/11 Klanwarrior ***** válasza:
47%

Na most én ezt a 68%-osat nem értem. Pár hsz.-sal ezelőtt normálisan írt, válaszolt, most meg hirtelen átváltozott állattá.(?)

Értem már, Cortez, miért akadsz ki nyaranta. A sok troll hülegyerek nem bír magával.

Válasz: Csomagolj húst/húsosszendvicset egy hűtőtáskába és vidd el. Nem tart sokkal tovább bedobni meló közben, mint a turmixot. És igen, fölösleges a turmix, ha megoldod normál ételből a dolgot.

2017. júl. 11. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Protein esszenciális tápanya, tehát anélkül nem nagyon lehet létezni.

Na de nem kötekedek, gondolom,hogy a fehérjeporra gondoltál.

Az pedig nem szükséges a testépítéshez sem ha tudod fedezni szilárd ételből, ami értelemszerűen egyre nehezebb attól függően kinek mi a célja.

2017. júl. 11. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!