Ez jó fejlődés naturalban?
2017. júl. 10. 16:52
21/33 Cortez70 válasza:
De a másik kepet kell nézni ember, nem a kiindulási format.
22/33 anonim válasza:
De a lifetime natty szuli ezerszer jobban néz ki... mondom, következetesség, oké, ha szerintetek nem natural jó, végülis csak ők tudják(nem olyan kerek az a váll szerintem) de akkor legalább lenne egy határ, de csodálkoztok, hogy ennyi "naturál-e ez meg az" kérdés van, amikor ti is össze-vissza válaszoltok? Komolyan ennél sokkal jobb formákra mondogatja itt mindenki hogy natural... pontozzatok le, de akkor is igy van, keresgéljetek vissza ehhez hasonló kérdéseket és meglátjátok.
23/33 Cortez70 válasza:
Szulira is azt mondjuk egy ideje, hogy cuccol. Ennél jobb formára sem mondtam soha hogy natural. Következetesség? Hülyegyerek. Anyukaddal kotozkodj máskor.
24/33 A kérdező kommentje:
Akkor a Chirs ho videós sem natural?
2017. júl. 11. 05:34
25/33 Cortez70 válasza:
Én őt nem látom annyira nagynak, kereknek hogy ne lehessen natural. De csak ő tudja, hogy használt-e bármit is.
26/33 anonim válasza:
Ezek it csak irigykednek Ha valaki jobban nez ki naluk egybol kokszol Asziszik ok a helikopterek
27/33 A kérdező kommentje:
De ez a srác nem nagyobb mint Chris ho.
Lehet csak egy túl jó pózú, beállított képet mutattam.
2017. júl. 11. 07:53
28/33 Cortez70 válasza:
A vállat nézd már, nincs ilyen naturalban.
29/33 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__857..
Itt azt irtatok, hogy natural, pedig semmivel sem volt kissebb izomtomeg rajta, mint most.
30/33 anonim válasza:
Izom nem volt kevesebb rajta, de most már nem fedett, ennyire lepucolva meg látszik, hogy megy a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!