Scitec fehérjék?
Figyelt kérdés
Van cukormentes? Ízek jók? Oldódás, állag? Ár-érték.
Kifejezetten a tejsavókra lennék kiváncsi.
2017. júl. 9. 19:02
11/16 Cortez70 válasza:
Tejcukor van a whey koncentratumokban. Ha nem akarsz cukrot, akkor izolatum a megoldás. Biotechnél isowhey zero. De nem pár gramm cukron múlik a forma.
12/16 A kérdező kommentje:
#10 igen arra gondoltam, hogy kilróbálok előbb pár ízt,bár nálam elsőre mind finom.
Azzal a tippel az a baj, hogy én úgy szoktam, hogy otthon belerakom a shakerbe a kis fehérjét, utánna edzés után csak egy kis vizet rá és lehet inni. Vagy inkább vigyem el az egész doboz fehérjét? Vagy ti ezt hogy szoktátok?
2017. júl. 9. 21:06
13/16 anonim válasza:
Ha edzeni viszem, akkor én is be szoktam készíteni a shakerbe. Az egész dobozt hülyeség cipelni. Akkor vegyél egy kis zárható edényt, és abban vigyél egy adagot. De nekem nem volt ilyen gondom akkor sem, amikor a shakerben vittem a port. Majd meglátod, a scitec hogy oldódik.
14/16 clint válasza:
A minőség ugyanaz mint a biotech,de ha mindenképp a kettő közt kéne választani akkor a biotechet választanám. Finomabb, olcsóbb és vásárlóbarátabb.
15/16 A kérdező kommentje:
Olcsóbb? Ezt hol láttad?
Íz az szerintem kinek mi
2017. júl. 9. 22:51
16/16 clint válasza:
nitro pure whey 2,2kg 13000 ft (néha akcióban olcsobb)
100% whey protein professional 2,3 kg 14000 ft
igaz utántöltő. De évente jópárszor akciózzák is, vagy a kis kiszerelést vagy a nagyobbat. a scitecnél nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!