NUTRIVERSUM FEHÉRJÉK? Vélemények? Tapasztalatok? Hallottatok rola?
Figyelt kérdés
egyszer vásároltam innen egy nagy adag fehérjét. Jó volt! De most több ízben szeretnék venni, inkább kissebb adagokat venni, más-más ízben (a csokis fehérjét egy életre megutáltam).
Az árakat nézve, egyetemistaként ezeket meg tudnám venni... sajnos a biotec, scitec meg társai nekem túl drágák.
Szerintetek ezek minőségileg milyen terméket? Több edzőteremben is láttam, hogy a termékeiket árulják.
2016. jún. 8. 18:10
1/15 anonim válasza:
Sajna én még nem rendeltem, de egyet mondhatok, ha neked bejövős volt, akkor miért nem vágsz bele? De amúgy hallottam, hogy nem rosszak a tápkiegei. ^^ Gondolkodtam is rajta, hogy rendelni fogok onnan. Mondjuk egy multipakkot, mert az nagyon megéri. Én azt ajánlom vágj bele! Mit veszíthetsz? Legfeljebb egy piciel lehet rosszabb mint társai. húúha na bumm nem ez a legfontosabb. A kaja a lényeg. Az, hogy te mit viszel be mellé az még csak bónusz. De kíváncsi leszek a véleményedre. :D
2/15 A kérdező kommentje:
Ma vásároltam 5 féle fehérjét.... és az íze pl. a citromosnak nagyon finom :)
Igen, én is így gondolok, hogy amit eszem az a fontosabb. Ez meg csak ráadás. Ha gondolod, írj privit, és majd tájékoztatlak a fejleményekről, hatásokról.
2016. jún. 9. 21:13
3/15 anonim válasza:
ezt a purepro nevü fehérjét vetted aminek kilója 3 ezer? állítólag faxák
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, ezt vettem. A citromos naaagyon finom :-)
2016. jún. 12. 16:38
5/15 A kérdező kommentje:
Vettem multivitamint is. Az sem.volt draga, es ha az van benne, amit ir a cimke, akkor elegge jo minosegu es osszetetelu. (Szakmambol adodoan ertek ezekhez)
2016. jún. 12. 16:52
7/15 A kérdező kommentje:
BioHealth Multivitamin
12 vitamins 11 minerals :)
2016. jún. 13. 09:03
8/15 anonim válasza:
Köszönöm, majd élek a lehetőséggel. :D Sok sikert a fejlődéshez!
9/15 anonim válasza:
Most rendeltem BioHealth Beef Proteint tőlük (csoki-kókusz és eper-banán). A csokisat már kipróbáltam, nekem bejön. Kicsit nehezebben oldódik, mint a Biotech-é, viszont kevésbé habosodik. Ha pedig nem iszod, hanem mondjuk mikrós sütit csinélsz belőle, tökéletes! :) Éa jó árban van, főleg, hogy most akciós a Beef Protein náluk. Csapj le rá! :P
10/15 anonim válasza:
Csak nekem reklám szagúak a hozzászólások? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!